Δεκεμβρίου 05, 2018

Έτρεξε και σάρωσε ο 41ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού!

Πρόκειται για μια κορυφαία Αθλητική διοργάνωση, που συμβαίνει εδώ και…
Νοεμβρίου 27, 2018

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου: Τρέχουμε και κλείνουμε…

Κλείνουν αναγκαστικά κάποιοι δρόμοι, γιατί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο…
Νοεμβρίου 19, 2018

41ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης Ψυχικού

Όπως κάθε χρόνο, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε στο…

Στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε Αγώνες Δρόμου Μικρών Παιδιών.

Περίπου 450 παιδιά , αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6 έως 12 ετών από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, έτρεξαν απόσταση 500  μέτρων  επί της Λεωφόρου Μεσογείων, λίγο πριν την διέλευση του 1ου Μαραθωνοδρόμου από διοικητικά όρια του Δήμου μας.

Σε συνεργασία με τους γυμναστές του ΟΚΑΠΑ και τους εργαζομένους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου διοργανώθηκαν συνολικά τέσσερις αγώνες δρόμου των 500 μέτρων :

Για κορίτσια και αντίστοιχα για αγόρια των 3 πρώτων τάξεων του Δημοτικού, όπως και κορίτσια και αγόρια των 3 τελευταίων τάξεων.  

paidikos 720x480

paidikos 720x480 2

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου έλαβαν μετάλλιο ενώ στα τρία παιδιά που τερμάτισαν πρώτα σε κάθε κατηγορία, έγιναν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων, και ειδικά στα 4 πρώτα δόθηκαν και αναμνηστικά έπαθλα.

Τις απονομές έκαναν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Μάρω Τρέζου , η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης κ. Νατάσσα Αγγελάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος – Αλέξανδρος Μαζαράκης.

Στην αυθεντική γιορτή ζωής, στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας, ήμασταν όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των μικρών μας παιδιών αλλά και των χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στη διοργάνωση περνώντας από το ίδιο σημείο.

paidikos 720x480 3

paidikos 720x480 4

paidikos 720x480 5