Χθές, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και το Πολιτιστικό Kέντρο Μπενετάτου, φόρεσε τα αθλητικά του! Για την ακρίβεια, τα ποδοσφαιρικά του, με την ευκαιρία της παρουσίασης των μεγάλων χορηγών που εξασφάλισε για εφέτος ο αγαπημένος μας Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού!

aDSC 0283

Και – όπως το περιμέναμε – ήταν όλοι εκεί. Για να δούν μαζί με το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. έναν νέο και σύγχρονο δρόμο που ακολουθεί ο ΠΟΨ, έχοντας τον χαρακτήρα που θα πρέπει να ακολουθεί κάθε σύγχρονη ομάδα και αθλητικό σωματείο. Χορηγοί, υποστηρικτές και το βλέμμα να κοιτάει.. τις παραπάνω κατηγορίες !

Η παρουσίαση ξεκίνησε με έντονο φώς… Η Φωτεινή Γεωργαντά ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και η υπεύθυνη για αυτό το… παραπάνω φώς και την λάμψη, που την χαρακτήρισε από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην εξωστρέφεια, στους στρατηγικούς εταίρους και φυσικά, στο έργο που ξεκινάει με την νέα χρονιά ο 90χρονος αγαπημένος ποδοσφαιρικός όμιλος!

aDSC 0302

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΠΟΨ, Γιάννης Πετρίδης, ήταν απόλυτος από την αρχή: «… Δεν είναι υπερβολή το σύνθημα που αποτελεί κεντρικό νόημα στην αποψινή βραδιά!» εννοώντας το «Νοιώσε το μεγαλείο να είσαι ΠΟΨ» φυσικά. Ενώ ήταν το ίδιο σαφής για την εξωστρέφεια που θα χαρακτηρίζει τον Όμιλο για όλη την χρονιά και όχι μόνο. Μια εξωστρέφεια που όπως είναι λογικό, θα περνάει τα σύνορα του Ψυχικού και της σημερινής κατηγορίας που σήμερα ανήκει ο ΠΟΨ. Το ίδιο σαφής και γλαφυρός ήταν στην αναφορά της σχέσης του Ομίλου με τους νέους του χορηγούς… «Απόψε, εγκαινιάζουμε μια σχέση που θα γίνει στην συνέχεια ένας… ευτυχισμένος γάμος» είπε χαρακτηριστικά.

aDSC 0288

Η συνέχεια, ανήκε στο Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού, κ. Παντελή Ξυριδάκη ο οποίος μίλησε χωρίς να αφήσει το χαμόγελο που είχε από την αρχή. «Εντάξει… ο Δήμος είναι και αυτός χορηγός. Αλλά γιατί; Γιατί το να χορηγείς είναι πρίν από οτιδήποτε άλλο, μια ευγενική πράξη. Μια πράξη που στην Αρχαία Ελλάδα ήταν συνώνυμο της καταξίωσης για αυτόν που χορηγούσε» είπε, συνεχίζοντας «… ο ρόλος της Δημοτικής αρχής, είναι μια «αγκαλιά». Είναι ο ρόλος της να βοηθάει χωρίς να ζητάει κάποιο αντίτιμο γι΄αυτό. Δεν «καπελώνει» και μόνο δίνει, παίρνοντας καταξίωση από τις επιτυχίες που βοήθησε να έρθουν». Τέλος, ως προσωπική άποψη, ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, αναφέρθηκε  στην εξωστρέφεια που οφείλει να χαρακτηρίζει, πλέον, κάθε προσπάθεια που αντιλαμβάνεται το σήμερα έχοντας όμως σαφές όραμα για το αύριο.

aDSC 0372

Ο επόμενος ομιλητής, ήταν ο  κ. Παναγιώτης Μελαχρινός, αντιπροσωπεύοντας τον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής, Νίκο Παππά. Η δική του ομιλία, ήταν γεμάτη από τις εντυπώσεις που του δημιουργήθηκαν από την βραδιά. Έκπληξη για το περιεχόμενο του Gala, κάτι που χαρακτηρίζει μόνο ομάδες της Α΄Εθνικής αλλά και έκπληξη οι συμμετοχές και το μέγεθος των επιχειρήσεων που αποτελούν τους μεγάλους και επίσημους χορηγούς του Ομίλου.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε ο κάθε μεγάλος χορηγός στον ρόλο και την στρατηγική του, μιλώντας (κατά σειρά) οι: Άγγελος Πρωτοψάλτης (Γεν. διευθυντής ΕΛΤΑ-Ενέργεια), Κατερίνα Κουρούτη (Όμιλος ΙΑΣΩ), Θωμάς Αρβανίτης (Διευθ. Σύμβουλος Schenker Hellas) και Θανάσης Χανακούλας(Γεν. Γραμματέας του ΔΣ του ΠΟΨ).

aDSC 0395

aDSC 0390

Απο τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, εκτός φυσικά από τον Δήμαρχο Φιλοθέης - Ψυχικού κ.Παντελή Ξυριδάκη, παραβρέθηκαν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, η Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Σόφη Ζαφρακοπούλου, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής διακυβέρνησης Νατάσσα Αγγελάκη και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Άλκης Γάτος.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτή την παρουσίαση, σίγουρα προσθέτουν ακόμη μια «μεγάλη εικόνα» για μια μεγάλη, ουσιαστική και… ποδοσφαιρική βραδιά που μας έκανε όλους περήφανους.

aDSC 0251

aDSC 0255

aDSC 0298

aDSC 0401

aDSC 0346

aDSC 0410

aDSC 0408