Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου, η 4η Φιλανθρωπική Κολυμβητική Εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, με συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και με την επιμέλεια του Λευτέρη Παρασκευά διοργανώθηκε και εφέτος, μια εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

IMG 9336

Τα έσοδα των συμμετοχών διατέθηκαν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού. Το σωματείο δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

IMG 9321

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επιδώσεις των δεκάδων αθλητών που παρευρέθηκαν στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρο Νέου Ψυχικού, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με την συμμετοχή τους.
Αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι εθελοντές από την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Νέου Ψυχικού και τη ναυαγοσωστική εταιρεία Lifeguardhellas, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά προσφέροντας με την εθελοντική τους εργασίας στην ορθή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

IMG 9327

Στο πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση προκειμένου να δοθούν στους συμμετάσχοντες τα υπέροχα δώρα που διέθεσαν με την ευγενική χορηγία τους οι υποστηρικτές του «Κολυμπώ για τους άλλους».

IMG 9381

IMG 9414
Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν η Ninnolo, η Terranation, η Βikeme, η Buff, τα ζαχαροπλαστεία Καμέλια και Fresh, η Βίκος, η Έψα, η Swimming Shop, Magnathlon, Syros Triathlon, Fab fashion, Zone 3, Almira man, Poolsports shop.