• 3ο ΤΤ Ψυχικού: Ετοιμαστείτε, γιατί…. Έρχεται!

  3ο ΤΤ Ψυχικού: Ετοιμαστείτε, γιατί…. Έρχεται!

  Το Ψυχικό θα γεμίσει ξανά από αυτές τις γοητευτικές «κυρίες»! Με περίεργους ήχους από εξατμίσεις, γυαλιστερό χρώμιο, και χιλιάδες κόσμο στα πεζοδρόμια. Read More
 • Ανανέωση στο Νέο Ψυχικό: Πλατεία Αγίας Σοφίας!

  Ανανέωση στο Νέο Ψυχικό: Πλατεία Αγίας Σοφίας!

  Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες πλατείες του Δήμου μας! Read More
 • Επετειακή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

  Επετειακή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

  Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, παρευρεθήκαμε για μια ακόμα φορά, μαζί με πλήθος κόσμου στην επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Read More
 • Aνοίγει τις πόρτες του μέσα στον Σεπτέμβρη, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νόσου Alzheimer.

  Aνοίγει τις πόρτες του μέσα στον Σεπτέμβρη, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νόσου Alzheimer.

  Την είπαν ασθένεια του 21ου αιώνα αν και για πολλούς είναι απλά η εικόνα ενός δικού σου ανθρώπου που αρχίζει να αλλάζει… Ένα ουσιαστικό «φώς» είναι και ο σταθμός που βοηθάει αυτούς τους ανθρώπους. Ελάτε να δούμε τι γίνεται εκεί και ποιους αφορά… Read More
 • H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  Και οι δρόμοι γέμισαν μαθητές… Μετά από περίπου τρείς μήνες διακοπών, η επιστροφή στα θρανία έκανε το κουδούνι να χτυπήσει, όχι όμως για την αίθουσα αλλά για τον καθιερωμένο αγιασμό, σε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας. Read More
 • Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου σας ενημερώνει για τις σημαντικότερες αποφάσεις Read More
 • Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Υπαίθρια Δημοτική Γλυπτοθήκη Ψυχικού: Η πρώτη στην Ελλάδα. Read More
 • Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική διάσταση που έχει η συντήρηση και η λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου μας. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Ανακοινώσεις Δήμου

Κοινοποιείται το με αρ. πρωτ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/61675/4080/18-09-2018 διαβιβαστικό έγγραφο & η αιτιολογική έκθεση που αφορούν το διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Δημοκρατίας 17 (Ο.Τ.28), περιοχής Ψυχικού.

Η αιτιολογική έκθεση της Γενικής Δ/νσης Πολεοδομίας - Δ/νσης Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων - Τμήμα Διατηρητέων Κτιρίων του ΥΠΕΝ, αφορά στην έκδοση Υπουργικής Απόφασης & τον καθορισμό συμπληρωματικών ειδικών όρων & περιορισμών δόμησης & χρήσης του διατηρητέου του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού στο οποίο στεγάζεται η "Βίλλα Αιμιλία"  :

 1. Διαβιβαστικό Έγγραφο
 2. Αιτιολογική Έκθεση

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διατυπώσουν τυχόν αντιρρήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3(α) του άρθρου 6 του Ν. 4067/12 (ΦΕΚ 79 Α/2012) προς την αρμόδια υπηρεσία του Υ.Π.ΕΝ.

Πηγή ενημέρωσης : κα Αγγελική Δεληγιώργη, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, 213 20.14.639, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προκηρύσσεται επαναληπτικός συνοπτικός διαγωνισμός με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια σάκων απορριμμάτων και ανακύκλωσης [CPV: 19640000-4].

Η εκτιμώμενη αξία σύμβασης ανέρχεται σε 59.900,00 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. (24%) ήτοι 74.276,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών, βάσει τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον του αρμοδίου γνωμοδοτικού οργάνου, στις 16/10/2018 ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ. έως ώρα 11:30 π.μ., στο Δημοτικό κατάστημα επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95-Ψυχικό, στον 3ο όροφο. Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ο διαγωνισμός την ανωτέρω ημερομηνία, λόγω απεργίας ή ανωτέρας βίας, θα αναβληθεί για την, μετά την άρση του κωλύματος, επόμενη εργάσιμη ημέρα, την ίδια ώρα, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ή ειδοποίηση.

Έγγραφα Διαγωνισμού

 1. Διακήρυξη
 2. Μελέτη - Περιγραφή
 3. Περίληψη Διακήρυξης
 4. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς
 5. ΤΕΥΔ

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 1.198,00 € (χιλίων εκατό ενενήντα οκτώ) ευρώ.

Πηγή ενημέρωσης : κα Άννα Ορτεντζάτου, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών, τηλ. 213-2014.726, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώνεται η συνεδρίαση της Τετάρτης 10ης Οκτωβρίου, ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, της 12ης συνεδρίασης του 2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου Πρόεδρος είναι η κα Κατερίνα Αλεξοπούλου, εδώ.      

Δείτε το Αρχείο Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εδώ.

Πηγή Ενημέρωσης: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερίνα Αλεξοπούλου