• Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

  Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

  Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν έρχονται! Read More
 • Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

  Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

  Γιορτές στον Δήμο, σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο! Read More
 • 41ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης Ψυχικού

  41ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης Ψυχικού

  Όπως κάθε χρόνο, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε στο άλσος Ψυχικού. Read More
 • Το 3ο Tourist Trophy του Δήμου Ψυχικού: Μια Κυριακή πρωί τόσο διαφορετική!

  Το 3ο Tourist Trophy του Δήμου Ψυχικού: Μια Κυριακή πρωί τόσο διαφορετική!

  Η περασμένη Κυριακή, ξημέρωσε με έναν απίθανο ήλιο, με ιδανική θερμοκρασία και μεγάλη όρεξη για ένα ταξίδι… στον χρόνο! Read More
 • Εικόνες της δικής μας Ελλάδας !

  Εικόνες της δικής μας Ελλάδας !

  Η 28η Οκτωβρίου, εκτός από μια ματιά στην Ιστορία, είναι η γιορτή μιας Ελλάδας όπως την θέλουμε. Read More
 • 3ο ΤΤ Ψυχικού: Ετοιμαστείτε, γιατί…. Έρχεται!

  3ο ΤΤ Ψυχικού: Ετοιμαστείτε, γιατί…. Έρχεται!

  Το Ψυχικό θα γεμίσει ξανά από αυτές τις γοητευτικές «κυρίες»! Με περίεργους ήχους από εξατμίσεις, γυαλιστερό χρώμιο, και χιλιάδες κόσμο στα πεζοδρόμια. Read More
 • Ανανέωση στο Νέο Ψυχικό: Πλατεία Αγίας Σοφίας!

  Ανανέωση στο Νέο Ψυχικό: Πλατεία Αγίας Σοφίας!

  Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες πλατείες του Δήμου μας! Read More
 • Επετειακή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

  Επετειακή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

  Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, παρευρεθήκαμε για μια ακόμα φορά, μαζί με πλήθος κόσμου στην επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Read More
 • Aνοίγει τις πόρτες του μέσα στον Σεπτέμβρη, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νόσου Alzheimer.

  Aνοίγει τις πόρτες του μέσα στον Σεπτέμβρη, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νόσου Alzheimer.

  Την είπαν ασθένεια του 21ου αιώνα αν και για πολλούς είναι απλά η εικόνα ενός δικού σου ανθρώπου που αρχίζει να αλλάζει… Ένα ουσιαστικό «φώς» είναι και ο σταθμός που βοηθάει αυτούς τους ανθρώπους. Ελάτε να δούμε τι γίνεται εκεί και ποιους αφορά… Read More
 • H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  Και οι δρόμοι γέμισαν μαθητές… Μετά από περίπου τρείς μήνες διακοπών, η επιστροφή στα θρανία έκανε το κουδούνι να χτυπήσει, όχι όμως για την αίθουσα αλλά για τον καθιερωμένο αγιασμό, σε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας. Read More
 • Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου σας ενημερώνει για τις σημαντικότερες αποφάσεις Read More
 • Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Υπαίθρια Δημοτική Γλυπτοθήκη Ψυχικού: Η πρώτη στην Ελλάδα. Read More
 • Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική διάσταση που έχει η συντήρηση και η λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου μας. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Ανακοινώσεις Δήμου

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Agrino ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για ενίσχυση της «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών- Κοινωνικό Παντοπωλείο» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό ΠΕΠ Αττικής 2014 - 2020.

Πιο συγκεκριμένα, προσέφερε όσπρια και ρύζι, τα οποία θα συμπληρώσουν σε είδος το μηνιαίο πακέτο που διανέμεται στους ωφελούμενους της δομής. Τα προϊόντα θα ενισχύσουν σημαντικά το μηνιαίο πακέτο και θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συνεισφορά σε προϊόντα είναι κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια του έργου μας στην στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε βασιζόμενοι στην εθελοντική προσφορά των συλλόγων, των  φορέων και επιχειρήσεων.

Πηγή ενημέρωσης : κα Τρέζου Μάρω, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας

Προκηρύσσεται ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός κάτω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου [CPV: 37535200-9, 31527200-83].

Η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται σε 180.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 24% (=43.200,00 €), ήτοι συνολικής εκτιμώμενης αξίας 223.200,00 €, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, ανά τμήμα. Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ο Δήμος. Η δαπάνη βαρύνει την με Κ.Α.: 64.7135.0001 σχετική πίστωση έως το ποσό των 204.000,00 € και την με Κ.Α.: 30.7135.0024 σχετική πίστωση έως το ποσό των 19.200,00 € του προϋπολογισμού του Δήμου του οικονομικού έτους 2018. 

Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα :

 1. ΤΜΗΜΑ 1  : «Εξοπλισμός παιδικής αναψυχής» (cpv: 37535200-9), εκτιμώμενης αξίας 148.057,00 € πλέον ΦΠΑ 24%.
 2. ΤΜΗΜΑ 2  : «Χαλαρό δάπεδο (βότσαλο)» (cpv: 37535200-9), εκτιμώμενης αξίας 11.143,00 € πλέον ΦΠΑ 24%.
 3. ΤΜΗΜΑ 3  : «Φωτιστικά» (cpv: 31527200-8), εκτιμώμενης αξίας 20.800,00 € πλέον ΦΠΑ 24%.

Προσφορές υποβάλλονται για ένα, περισσότερα, ή όλα τα τμήματα, για το σύνολο της προκηρυχθείσας ποσότητας της προμήθειας ανά τμήμα. Ο μέγιστος αριθμός ΤΜΗΜΑΤΩΝ που μπορεί να ανατεθεί σε έναν προσφέροντα ορίζεται σε τρία (3). Η αναθέτουσα αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αναθέσει συνδυασμό τμημάτων ή όλα τα τμήματα σε έναν προσφέροντα  υπό τις προϋποθέσεις της διακήρυξης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, Α/Α συστήματος: 65840 :

 • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 29/11/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00.

 Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ανέρχεται στο ποσό των 3.600,00 € (τριών χιλιάδων εξακοσίων ευρώ), εφ’ όσον ο προσφέρων συμμετέχει για το σύνολο των τμημάτων, άλλως από εγγυητική επιστολή για ποσό που θα καλύπτει το 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός Φ.Π.Α., για το συγκεκριμένο τμήμα/ τμήματα.

Έγγραφα Διαγωνισμού

 1. Διακήρυξη
 2. Προκήρυξη
 3. Τεχνικά Σχέδια
 4. Περίληψη Διακήρυξης
 5. Παράρτημα 1_Υποφάκελος Ανάθεσης Σύμβασης
 6. Παράρτημα 2_ΤΕΥΔ
 7. Παράρτημα 3_Φύλλο Συμμόρφωσης
 8. Παράρτημα 4_Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς

Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης, εκτός ΦΠΑ.

Πηγή ενημέρωσης : κα Άννα Ορτεντζάτου, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προκηρύσσεται η παραχώρηση, μίας (1) θέσης περιπτέρου, επί της οδού 25ης Μαρτίου & Παπαδιαμάντη στη Δημοτική Κοινότητα Νέου Ψυχικού.

Η παραχώρηση θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν. 4257/2014, σε άτομα με αναπηρία (Α.με.Α.), 67% και άνω ή πολύτεκνους ή σε άτομα της παρ. 4 του άρθρου 76 του Ν. 4257/2014, με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη από τα γραφεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και να καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου μέχρι την 30-11-2018.

Έγγραφα Προκήρυξης

 1. Προκήρυξη
 2. Περίληψη Προκήρυξης
 3. Αίτηση Παραχώρησης Χρήσης Περιπτέρου
Σε περίπτωση, υποβολής περισσοτέρων αιτήσεων με το ίδιο οικογενειακό εισόδημα η ανωτέρω θέση θα παραχωρηθεί στο δικαιούχο με δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, Μαραθωνοδρόμου 95 στο Ψυχικό σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί.

Πηγή ενημέρωσης : Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κα Μάγδα Ζήκα, 2132014788-789, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.