• H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  H πρώτη ημέρα στα σχολεία!

  Και οι δρόμοι γέμισαν μαθητές… Μετά από περίπου τρείς μήνες διακοπών, η επιστροφή στα θρανία έκανε το κουδούνι να χτυπήσει, όχι όμως για την αίθουσα αλλά για τον καθιερωμένο αγιασμό, σε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας. Read More
 • Δείτε τον Δημοτικό μηχανισμό, σε περίπτωση φωτιάς.

  Δείτε τον Δημοτικό μηχανισμό, σε περίπτωση φωτιάς.

  Έχοντας στο νου μας τη τραγωδία που ζουν συνάνθρωποι μας, αλλά και την αγωνία που - λογικά - έχουν οι κάτοικοι του Δήμου μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις προετοιμασίες που έχει κάνει ο Δημοτικός μηχανισμός σε περίπτωση φωτιάς. Read More
 • Μέριμνα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τους πληγέντες στις πυρκαγιές της Αττικής

  Μέριμνα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τους πληγέντες στις πυρκαγιές της Αττικής

   O Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού συγκεντρώνει εμφιαλωμένα νερά για τους πληγέντες στις πυρκαγιές της Αττικής. Read More
 • Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Ακόμη πιο κοντά στο Δημότη με Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου_2018

  Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου σας ενημερώνει για τις σημαντικότερες αποφάσεις Read More
 • 5η εκδήλωση παλαιών αυτοκινήτων: «Κύλησε» άψογα και… σε 4 ρόδες !

  5η εκδήλωση παλαιών αυτοκινήτων: «Κύλησε» άψογα και… σε 4 ρόδες !

  Μόνο όσοι βρέθηκαν χθες Κυριακή πρωί στην Α΄ πλατεία του Ψυχικού, μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που αφήνει ένας αγώνας Κλασικών αυτοκινήτων σήμερα. Read More
 • Τα κλασικά αυτοκίνητα θα είναι πάλι εδώ!

  Τα κλασικά αυτοκίνητα θα είναι πάλι εδώ!

  Κυριακή 10 Ιουνίου, μια ημέρα αφιερωμένη στο κλασικό αυτοκίνητο! Και οι δρόμοι του Ψυχικού, αυτή την Κυριακή, θα γεμίσουν με την γοητεία των παλιών κλασικών αυτοκινήτων! Read More
 • Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Η Υπαίθρια Γλυπτοθήκη, είναι για όλους!

  Υπαίθρια Δημοτική Γλυπτοθήκη Ψυχικού: Η πρώτη στην Ελλάδα. Read More
 • Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ο Δήμος υποστηρίζει οικονομικά την μεγαλύτερη περιουσία για το Μέλλον…!

  Ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική διάσταση που έχει η συντήρηση και η λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου μας. Read More
 • Η Επανάσταση του Αυτονόητου_ Μέρος Β

  Η Επανάσταση του Αυτονόητου_ Μέρος Β

  Μέρος Β _Συνέχεια. "Σήμερα, είναι - δυστυχώς - επίκαιρη η λαϊκή φράση «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και απόλυτα ορατό το ότι δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να χάσουμε και άλλο χρόνο. Read More
 • Η Επανάσταση του Αυτονόητου_ Μέρος Α

  Η Επανάσταση του Αυτονόητου_ Μέρος Α

  Όσα πρέπει να συμβούν τα επόμενα χρόνια! Κράτος, Αυτοδιοίκηση και τοπικές Κοινωνίες, σε πλήρη «οδικό χάρτη», από το Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελή Ξυριδάκη. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Συστήθηκαν και για φέτος οι επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 70 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 12 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος εγκρίθηκε με την 285/2011 απόφαση.


Στις επιτροπές αυτές συμμετέχουν σύμβουλοι που προτείνονται από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάλληλοι της αρμόδιας διεύθυνσης του Δήμου αλλά και ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής μαζί με εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Στις επιτροπές αυτές, προεδρεύει δημοτικός σύμβουλος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος. 

Οι επιτροπές αποτελούνται συνολικά από εννέα μέλη: τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο που προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας, τέσσερα μέλη που προτείνονται από αυτή την παράταξη και τρία μέλη που προτείνονται από την μειοψηφία.

Επιτροπή Τεχνικών Θεμάτων – Ρυμοτομικού και Χωροταξικού ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΚΗΣΤΙΣ-ΚΛΕΙΩ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ και μέλη οι: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΣΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ, ΕΙΡΗΝΑΡΧΟΣ ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ, ΕΦΗ ΝΕΣΤΟΡΙΔΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΝΑΚΟΥΛΑΣ, και ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Επιτροπή Υγείας – Πρόνοιας ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΤΡΙΤΣΗ-ΜΟΥΡΑΝΤ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΖΑΣ και μέλη οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΤΡΟΣΙΑΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΗΣΙΩΤΗ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΓΚΑΣΗΣ.

Επιτροπή Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Αισθητικής Αναβάθμισης και Παιδικών Χαρών ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΓΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΙΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ και μέλη οι: ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΤΡΕΖΟΥ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ-ΚΛΕΙΩ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΑΓΚΛΑΣ.

Επιτροπή Εθελοντισμού ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ- ΚΟΥΜΠΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΛΤΖΟΓΛΟΥ και μέλη οι: ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΑΣΟΣ ΞΗΡΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ , ΑΝΘΗ – ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΑΚΟΥΡΙΔΗΣ και ΑΣΗΜΙΝΑ ΒΟΥΤΣΑΡΑ.

Επιτροπή Νεότητας ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ και οι ΑΛΕΞΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΛΙΣΣΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΧΛΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΛΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΛΥΒΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΑΚΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ως μέλη.

Επιτροπή Έκτακτων Αναγκών και Ασφάλειας των Προαστίων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΖΙΤΖΗΣ και μέλη οι: ΠΑΝΟΣ ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΚΑΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΤΟΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Συντακτική Επιτροπή ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΟΦΙΑ ΔΑΝΙΗΛ - ΖΑΦΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ και μέλη οι: ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΥΡΤΩ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΑΛΙΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ.

Επιτροπή Ονοματοδοσίας ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΥΡΩΝ - ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑ και μέλη οι: ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ – ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΛΑΒΔΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΒΑΣΟΓΛΟΥ, ΝΕΝΑ ΠΑΣΣΑ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΙΝΑ-ΜΠΑΜΠΗ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Επιτροπή Δημιουργικής Ωριμότητας ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΛΑΒΔΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και μέλη οι: ΛΕΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΠΟΠΗ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΦΩΦΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΦΩΦΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΑΣΙΛΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΜΠΟΡΑ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΡΑΝΑΚΗΣ.