32

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Logo Manaos 01 TELIKO

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε και για τα δικά μας.

Η Δημοτική παράταξή μας που εσείς τιμήσατε με το 40% των ψήφων σας, ξεκινά μία νέα πορεία, πορεία νίκης!

Με την πρότασή μου για ανανέωση αποφασίσαμε όλοι μαζί για εσωτερικές εκλογές ώστε να εκλέξουμε τον εκπρόσωπό που θα στηρίξουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Έτσι και έγινε, με δημοκρατικές διαδικασίες και με υποψηφιότητες από δύο διακεκριμένα μέλη μας, τον κ. Θεόδωρο Αναγνώστου* δόκτορα Ιατρό και τον κ. Νικόλαο Κανελλάκη πολιτικό Μηχανικό πρώην αντιδήμαρχο.

Με ικανούς ψήφους και οι δύο εξελέγη ο κ. Ν. Κανελλάκης. Οι συνυποψήφιοι έδωσαν τα χέρια και δήλωσαν συστράτευση για τις δημοτικές εκλογές. Όλοι μας και μαζί μου που παραμένω επικεφαλής της παράταξης, στηρίζουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Ήρθε η ώρα για ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!

Ο έμπειρος, ικανός και δραστήριος, πολιτικός Μηχανικός και πρ. Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κανελλάκης είναι η θετική πρότασή μας. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την μεγάλη επιτυχία του Γεωργίου Λιαπή, Προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ψυχικού, που αποκλειστικά με δικά του μέσα κατόρθωσε και πέτυχε αναδρομικά την μείωση των αντικειμενικών αξιών και τώρα οι περισσότεροι είναι κερδισμένοι.

Ήρθε η ώρα επίσης να κάνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους όσοι αγαπούν πράγματι τον Δήμο μας, έχουν διάθεση προσφοράς και πιστεύουν στις συνεργασίες μακριά από σκοπιμότητες και πολιτικές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στη νέα πορεία νίκης.

Η συνεργασία μας μέσα σε πλαίσιο προγραμματικών συγκλίσεων θα δώσει νέα δυναμική στο Δήμο μας. Θα μας ενώνει ο εθελοντισμός ώστε να εργαστούμε μαζί για το μέλλον της πόλης μας. Οι καιροί ωρίμασαν, το καλό των δημοτών μας το απαιτεί, ας το τολμήσουμε!

Με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ για τις ΓΙΟΡΤΕΣ,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

*Ο ουρολόγος ιατρός κος Θεόδωρος Αναγνώστου είναι ο εμπνευστής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού παραρτήματος της Ελληνικής ΑντικαρκινικήςΕταιρίας. 

 


Δημήτρης Μαναός, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημαρχία Πολιτών»Δημήτρης Μαναός, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημαρχία Πολιτών»Κινητό : 69 74 02 28 22, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 


 

Δημήτρης Μαναός

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημαρχία Πολιτών»

Κινητό : 69 74 02 28 22, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.