Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Κατεβάστε το σαν αρχείο iCal
ΑΜΑΛΙΑΣ 4, ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ!
Τρίτη, 13 Μαρ 2018,  6:30
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία  τηλ.: 210 6745 135

katakouzinos

Ο νευρολόγος-ψυχίατρος Άγγελος Κατακουζηνός και η Λητώ, συγγραφέας και σύζυγός του, ανήκαν στο πυρήνα της πνευματικής ελίτ της εποχής τους. Όλοι οι «Μεγάλοι» που σημάδεψαν την σύγχρονη ελληνική ταυτότητα, της μυθικής γενιάς του ‘30, ήταν οι συχνοί επισκέπτες του σπιτιού τους, στον 5ο ορόφο της Λ. Αμαλίας 4. Αυτό το υπέροχο σπίτι-μουσείο ανοίγει τις πόρτες
του για να μοιραστεί μαζί μας τις ιστορίες του. Μια επίσκεψη με ξενάγηση από την Σοφία Πελοποννησίου και μια παράσταση-έκπληξη μετά μουσικής μόνο για... εμάς. Η ηθοποιός Ανδρομάχη Μαρκοπούλου ως Καλλιρρόη Παρρέν γίνεται σιγά-σιγά η φωνή της και εμπλέκεται μουσικά με την υπέροχη ελληνική γλώσσα της «Εφημερίδος των Κυριών», με τον Χάρη Μπότση στο πιάνο, αντιπαραθέτοντας παλιές και σύγχρονες μελωδίες, μέχρι να φτάσει στο «τώρα», στα τραγούδια της Ευσταθίας.

Κρατήσεις με καταβολή 22€ (ξενάγηση & τσάι, παράσταση, μεταφορικά).

Τοποθεσία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό.