Ιουλίου 30, 2018

Προτεραιότητα η Ασφάλεια των κατοίκων

Η Διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο…
Ιουλίου 24, 2018

Καλό δρόμο, κύριε Μάνο!

Είναι πάντα δύσκολο να μιλήσει κανείς για κάποιον που μόλις…
Ιουλίου 16, 2018

Επανεγγραφές βρεφών και νηπίων: πίνακες μοριοδότησης

Αναρτήθηκε η λίστα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς…

Την πεποίθηση πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά και να αποτελέσει πομπό ενημέρωσης, ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι δότες μυελού των οστών και

να καλύπτεται η θεραπεία των παιδιών μας στη χώρα μας, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Γ. Πατούλης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Γ. Πατούλης.pic 1 720x320

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ Νέλλη Λάβδα ήταν παρούσα εκπροσωπώντας ταυτόχρονα το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού ο οποίος είναι από τους πρώτους δήμους της χώρας που οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για τη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων. 

Όμως η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζι με το «Όραμα Ελπίδας» συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να πολλαπλασιαστούν οι δότες μυελού των οστών στη χώρα μας για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κα Βαρδινογιάννη απένειμε στον κ. Πατούλη το «Βραβείο Εκτίμησης» καθώς και τιμητική πλακέτα στους λοιπούς συντελεστές της προσπάθειας.