Την Κυριακή που μας πέρασε, όλος ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, ντύθηκε στα γαλανόλευκα!

Ένας εορτασμός που συνοδεύτηκε με μνήμη και τιμή όχι μόνο στην ίδια την επανάσταση του 1821, αλλά και στους πρωταγωνιστές της. Ειδικά φέτος, με την ένταση να είναι παρούσα σε Εθνικό επίπεδο, όλοι ένοιωσαν μια διαφορετική αίσθηση στο αντίκρισμα της σημαίας, σε σχέση με άλλες χρονιές. Και φυσικά, άπαντες παρόντες… Τα σχολεία και οι εκπρόσωποι της Τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς και χιλιάδες κόσμου.

q9a

Ειδικά φέτος, ακόμα και αν δεν είχατε μαζί σας φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες από όλες τις παρελάσεις του Δήμου μας, επιλέγοντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί. Ευχαριστούμε θερμά το γνωστό Studio Γάκης του Νέου Ψυχικού, που ευγενικά διέθεσε τις φωτογραφίες της Εθνικής μας εορτής, για όλους όσοι θέλουν να τις δουν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩhttp://studiogakis.gr/proofing/pages.php?gid=106

 

Στο Ψυχικό στεφάνι κατέθεσαν : ο Δήμαρχος ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ κ. Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου, εκ μέρους του Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Καραμέρος και για την Ελληνική Αστυνομία η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης- Ψυχικού κ. Βασιλική Βαμβάτσικου.

Στη Δημοτική Κοινότητας Φιλοθέης στεφάνι κατέθεσαν : η Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Αικατερίνη Πετρίτση-Μουράντ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλοθέης κ. Ανδρέας Πιλάβιος.

Τέλος, στο Νέο Ψυχικό στεφάνι κατέθεσε : η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Μάρω Τρέζου και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού κ.Ελένη Πασσά
1 2898

2 2905

3 3163

4 3163

5 3163

6 3163

7 3163