Ιουνίου 14, 2018

Καλό Καλοκαίρι με θαλάσσια μπάνια από το Δήμο μας!

Ζεστό το Καλοκαίρι! Αλλά τα θαλάσσια μπάνια που διοργανώνει ο…
Ιουνίου 08, 2018

Περιμένουμε να μας προσφέρετε ένα καλύτερο Μέλλον!

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι πολλά περισσότερα από το άγχος και…
Ιουνίου 04, 2018

Τα κλασικά αυτοκίνητα θα είναι πάλι εδώ!

Κυριακή 10 Ιουνίου, μια ημέρα αφιερωμένη στο κλασικό αυτοκίνητο! Και…

Τι μπόρεσε να χωρέσει μέσα σε μερικές ώρες η Κυριακή που μας πέρασε;Χώρεσε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους!

Χώρεσε διασκέδαση που δεν είχε όριο, χορό, παιγνίδι και μπόλικη τρέλα που οι ημέρες το ζητούσαν! Και η πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό, γέμισε με την… ελευθερία που χρειάζεται κάποιος για να το διασκεδάσει με την ψυχή του!

Η ομάδα της Νόνης Κιουτσούκη οργάνωσε τις παιδικές δραστηριότητες, κάνοντας χαρούμενους όλους όσοι η ηλικία τους ήταν μονοψήφια! Γιατί ήταν οι κυριότεροι καλεσμένοι της ημέρας… Είχαμε μασκαράδες, είχαμε παιδιά, είχαμε γονείς, είχαμε… Και ποιους δεν είχαμε! Είχαμε όμως και live! Oι Walkman the Band, - η Αγάπη, ο Άλεξ, η Μαριλένα, ο Bill και ο Νίκος - έδειξαν ότι δίκαια έχουν την φήμη ενός από τα καλύτερα party bands, ξεσηκώνοντας όλους με ένα non-stop playlist γεμάτο με ξένες και Ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες. Ο φύλακας – άγγελος της εκδήλωσης, ο DJ και μουσικός-ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ, έπαιξε Το Party συνεχίστηκε, οι ρυθμοί ανεβοκατέβαιναν συνέχεια και το μόνο που τελικά μας έμεινε ήταν ένα: αξίζει να «εκτεθεί» κάποιος, να ακολουθήσει τις μικρές του τρέλες και να νοιώσει ότι κάποιες φορές, η ζωή έχει απίστευτη ανάγκη την αυθεντική διασκέδαση. Και του χρόνου φυσικά! Το ίδο και ακόμα καλύτερα… φυσικά!

Το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος (ως συνήθως)!... Τίποτε δεν τελείωσε ακόμη, γι΄αυτό το επόμενο ραντεβού με την μικρή τρέλα των ημερών, είναι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Β' Πλατεία Ψυχικού, με live εμφάνιση των ThunderCults και πολλά ακόμη που θα σας περιμένουν.

karnavali 2

karnavali 3

karnavali 4

karnavali 5

karnavali 6