Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα αγάπης 2018

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς και…
Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν…
Δεκεμβρίου 05, 2018

Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

Γιορτές στον Δήμο, σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο!

Τι μπόρεσε να χωρέσει μέσα σε μερικές ώρες η Κυριακή που μας πέρασε;Χώρεσε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους!

Χώρεσε διασκέδαση που δεν είχε όριο, χορό, παιγνίδι και μπόλικη τρέλα που οι ημέρες το ζητούσαν! Και η πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό, γέμισε με την… ελευθερία που χρειάζεται κάποιος για να το διασκεδάσει με την ψυχή του!

Η ομάδα της Νόνης Κιουτσούκη οργάνωσε τις παιδικές δραστηριότητες, κάνοντας χαρούμενους όλους όσοι η ηλικία τους ήταν μονοψήφια! Γιατί ήταν οι κυριότεροι καλεσμένοι της ημέρας… Είχαμε μασκαράδες, είχαμε παιδιά, είχαμε γονείς, είχαμε… Και ποιους δεν είχαμε! Είχαμε όμως και live! Oι Walkman the Band, - η Αγάπη, ο Άλεξ, η Μαριλένα, ο Bill και ο Νίκος - έδειξαν ότι δίκαια έχουν την φήμη ενός από τα καλύτερα party bands, ξεσηκώνοντας όλους με ένα non-stop playlist γεμάτο με ξένες και Ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες. Ο φύλακας – άγγελος της εκδήλωσης, ο DJ και μουσικός-ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ, έπαιξε Το Party συνεχίστηκε, οι ρυθμοί ανεβοκατέβαιναν συνέχεια και το μόνο που τελικά μας έμεινε ήταν ένα: αξίζει να «εκτεθεί» κάποιος, να ακολουθήσει τις μικρές του τρέλες και να νοιώσει ότι κάποιες φορές, η ζωή έχει απίστευτη ανάγκη την αυθεντική διασκέδαση. Και του χρόνου φυσικά! Το ίδο και ακόμα καλύτερα… φυσικά!

Το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος (ως συνήθως)!... Τίποτε δεν τελείωσε ακόμη, γι΄αυτό το επόμενο ραντεβού με την μικρή τρέλα των ημερών, είναι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Β' Πλατεία Ψυχικού, με live εμφάνιση των ThunderCults και πολλά ακόμη που θα σας περιμένουν.

karnavali 2

karnavali 3

karnavali 4

karnavali 5

karnavali 6