Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα αγάπης 2018

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς και…
Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν…
Δεκεμβρίου 05, 2018

Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

Γιορτές στον Δήμο, σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο!

Το έχουμε πεί στο παρελθόν, αλλά δεν είναι κακό να το ξαναπούμε: μια εκδήλωση μπορεί να αποτελέσει μια απλή εθιμοτυπική συγκέντρωση ή να καταφέρει να γίνει πολλά περισσότερα. 

Ε, λοιπόν… η σημερινή συγκέντρωση στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου ανήκε στην δεύτερη κατηγορία! Παρόντες οι εργαζόμενοι, οι εκπρόσωποί τους και – φυσικά – ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή αλλά και η αντιπολίτευση. Βλέπετε, η δουλειά που παράγει ένας Δήμος επί έναν ολόκληρο χρόνο, δεν μπορεί παρά να είναι συλλογική.

Ακριβώς σε αυτή την αρχή της συλλογικής δράσης εστίασε τη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης, τονίζοντας την ανάγκη να πορεύονται ενωμένα όλα τα στελέχη, απέναντι σε κάθε δημότη, ακόμα και αν μερικές φορές αυτό φαντάζει δύσκολο.

pita5

Μια δυσκολία, που – όπως είπε χαρακτηριστικά – είναι συνώνυμη της επιφυλακτικότητας που υπάρχει - αρχικά - στο μυαλό κάθε δημότη ο οποίος έρχεται σε επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου. «…Παρά το ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε Δήμο ή Δημόσια υπηρεσία, είμαι πεπεισμένος ότι και την χρονιά που πέρασε, όλοι μαζί κερδίσαμε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των δημοτών. Και σε αυτό συνέβαλλε κάθε υπάλληλος ή στέλεχός του Δήμου, που κατάφερε και διατήρησε ακέραια την δύναμή του απέναντι σε αυτό που έχει υποχρέωση να υπηρετεί».

pita2

Από την συνάντηση, δεν έλειψαν τα χαμόγελα, τα σχόλια και τα μικρά πηγαδάκια που είναι απαραίτητα να υπάρχουν, όταν... μια τόσο μεγάλη παρέα συγκεντρώνεται.

Φυσικά «Και του χρόνου»! Φυσικά «με την ίδια πάντα δύναμη και αποτελεσματικότητα».

pita08

pita09

pita2

pita22

 

pita11

pita9

pita8