Φεβρουαρίου 15, 2018

Στηρίζεις την Αθλητική Ένωση Ψυχικού και κερδίζεις!

Αγόρασε σήμερα τους λαχνούς που σε περιμένουν και στήριξε τους…

Μπορεί ένας αγώνας δρόμου, να ξεφύγει εντελώς από κάθε αθλητική υπόσταση και να γίνει μια πράξη αγάπης και συμπαράστασης;

Για όσους βρέθηκαν το Σάββατο στις 13 Ιανουαρίου στο Στάδιο της Φιλοθέης, η απάντηση δεν περιέχει καμία αμφιβολία: Μπορεί!

Το γνωστό μας Στάδιο στη Φιλοθέη, το «Κυριακίδειο», γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και από γονείς, για ένα μοναδικό σκοπό: Να τρέξουμε όλοι μαζί για τον Χριστόφορο, σε ένα αγώνα ανθρωπιάς, αγάπης και συμπαράστασης από κάθε παιδί για… το ένα και μοναδικό παιδί. xristoforos 3

Είναι ο Χριστόφορος, που πάσχει από παιδικό καρκίνο εγκεφάλου και χρειάζεται πολλές και πολυέξοδες θεραπείες. Η ιδέα να οργανωθεί ένας αγώνας γι΄αυτόν, ανήκει στην Αννα-Μαρία Μάντη, μια μαθήτρια της σχολής Μωραΐτη που δεν στάθηκε μόνο στην αρχική ιδέα, αλλά φρόντισε και οργάνωσε, βρήκε τις χορηγίες και συντόνισε τους υπόλοιπους εθελοντές.

xristoforos 1Η πρώτη προσπάθεια έγινε για να βοηθηθεί ο μικρός Χριστόφορος και ξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία. Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, ο Ο.ΚΑ.ΠΑ. και η Επιτροπή Εθελοντισμού είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, τις αγκαλιάζει και θα τις υποστηρίζει πάντοτε.

 

Πηγή: Αννα Κομνηνού Κούμπα

Αντιπρόεδρος Ο.ΚΑ.ΠΑ. &
Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού.