Ιανουαρίου 15, 2019

Και σήμερα κοντά στα παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε ότι «Ο καλύτερος τρόπος για να…
Ιανουαρίου 11, 2019

Πάμε στο 2ήμερο Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Ο Γαλλικός κινηματογράφος, είναι μια ξεχωριστή σχολή από μόνος του.…
Ιανουαρίου 10, 2019

Κοντά στα παιδιά την νέα χρονιά.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά είναι…

Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται έναν ολόκληρο χρόνο δίπλα σε κάθε σας πρόβλημα.

Έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο, ευγενικοί, εργατικοί και πανταχού παρόντες! Ναι, οι υπάλληλοι του Δήμου μας! Οι άνθρωποι που – ίσως – πολλές φορές ξεχνάμε την συμβολή τους ενώ είναι πάντοτε εκεί, είχαν σήμερα την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα εορταστικό γεύμα, σαν ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για την αξιοπρεπή εργασία που μας δίνουν συνέχεια.

Σε μια διαφορετική συνάντηση εργαζομένων και διοίκησης του Δήμου και οι ευχές αγάπης εξελίχθηκαν στο γεύμα που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες διοργανώνεται προς τιμή των υπαλλήλων του Δήμου μας. Όλοι ήταν εκεί: από τη Διοίκηση, τους Δημοτικούς Συμβούλους, και το Σύλλογο Εργαζομένων… Και φυσικά τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Πρώτος από όλους απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος τόνισε την μεγάλη ανάγκη και επιθυμία για συνεργασία η οποία χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο στέρεη. Μάλιστα κάλεσε στο βήμα τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων κ. Γιώργο Πατσιαλό, ευχόμενος σε εκείνον και στο νέο ΔΣ κάθε επιτυχία και καλή συνεργασία.

Συγκινητική όμως, ήταν η αναφορά του κ. Ξυριδάκη στον φίλο του και συνεργάτη Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, έχοντας κάνει τόσο αισθητή την απουσία του, αφιερώνοντας το γεύμα σε εκείνον.

Ο π. Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος, προιστάμενος της Αγίας Σοφίας, με τον μειλίχιο τρόπο σκέψης και έκφρασης που τον διακρίνει, μίλησε απλα και κατανοητά για το ρόλο του Δήμου και τη σχέση του με την τοπική εκκλησία και ευλόγησε το τραπέζι.

Χαιρετισμούς επίσης απεύθυναν και οι αρχηγοί των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, σε κλίμα εορταστικό όπως το επέβαλλε η γιορτή.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα των απολαυστικών γεύσεων, για όλους τους ανθρώπους του Δήμου που 365 ημέρες είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση του δημότη.

  

gayma 4

gayma 3

gayma 5

geyma 1

geyma 2

geyma 6

geyma 7

geyma 8

geyma 9

geyma 10

geyma 11

geyma 12

geyma 13

geyma 14

geyma 15