Φεβρουαρίου 15, 2018

Στηρίζεις την Αθλητική Ένωση Ψυχικού και κερδίζεις!

Αγόρασε σήμερα τους λαχνούς που σε περιμένουν και στήριξε τους…

Πως γίνεται μια συνέντευξη τύπου για έναν αγώνα δρόμου να είναι φορτισμένη συγκινησιακά;

Κι όμως είναι δυνατόν, όταν πρόκειται για τον επετειακό 40ο αγώνα δρόμου του Ψυχικού στον οποίον έχουν συμμετάσχει γενιές δρομέων αλλά και απλών ανθρώπων που απλά τους ενδιέφερε η συμμετοχή.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Blue Bell ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης ως φιλόξενος οικοδεσπότης και  η κ. Νέλλυ Λάβδα , Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, του φορέα διοργάνωσης του αγώνα, μας ξενάγησαν σε όλα όσα θα συνθέσουν τη φετινή διοργάνωση.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης, πέρα από τα αμιγώς οργανωτικά ζητήματα του αγώνα περισσότερη αξία έχει η φιλοσοφία της διοργάνωσης  και πως αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, για την άθληση, την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Για ακόμα μια χρονιά ο κ. Δήμαρχος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου.

Στο πάνελ βρέθηκαν επίσης η κα Ελίνα Νικάκη, Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων Δημοσίου & Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της Eurobank, ο κ. Παναγιώτης Δημάκος, Α΄ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), εκρπόσωπος της κας Κατερίνας Δεμερούτη, Διευθύντριας Εμπορικής Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας της ΣΤΑΣΥ, η κ. Άννα Κούμπα, Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντών Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και ο κ. Βύρων Σαμαρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, ο κ. Νίκος Πολιάς, Διευθυντής All About Running.

Πηγή : parathyro.net

 

syne 1

synede 2

synede 3

synede 4

synede 5

synede 6

synede 7

synede 8

synede 9

synede 10

synede 11

synede 12