Ιανουαρίου 15, 2019

Και σήμερα κοντά στα παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε ότι «Ο καλύτερος τρόπος για να…
Ιανουαρίου 11, 2019

Πάμε στο 2ήμερο Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Ο Γαλλικός κινηματογράφος, είναι μια ξεχωριστή σχολή από μόνος του.…
Ιανουαρίου 10, 2019

Κοντά στα παιδιά την νέα χρονιά.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά είναι…

Πως γίνεται μια συνέντευξη τύπου για έναν αγώνα δρόμου να είναι φορτισμένη συγκινησιακά;

Κι όμως είναι δυνατόν, όταν πρόκειται για τον επετειακό 40ο αγώνα δρόμου του Ψυχικού στον οποίον έχουν συμμετάσχει γενιές δρομέων αλλά και απλών ανθρώπων που απλά τους ενδιέφερε η συμμετοχή.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Blue Bell ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης ως φιλόξενος οικοδεσπότης και  η κ. Νέλλυ Λάβδα , Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, του φορέα διοργάνωσης του αγώνα, μας ξενάγησαν σε όλα όσα θα συνθέσουν τη φετινή διοργάνωση.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης, πέρα από τα αμιγώς οργανωτικά ζητήματα του αγώνα περισσότερη αξία έχει η φιλοσοφία της διοργάνωσης  και πως αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, για την άθληση, την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Για ακόμα μια χρονιά ο κ. Δήμαρχος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου.

Στο πάνελ βρέθηκαν επίσης η κα Ελίνα Νικάκη, Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων Δημοσίου & Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της Eurobank, ο κ. Παναγιώτης Δημάκος, Α΄ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), εκρπόσωπος της κας Κατερίνας Δεμερούτη, Διευθύντριας Εμπορικής Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας της ΣΤΑΣΥ, η κ. Άννα Κούμπα, Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντών Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και ο κ. Βύρων Σαμαρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού, ο κ. Νίκος Πολιάς, Διευθυντής All About Running.

Πηγή : parathyro.net

 

syne 1

synede 2

synede 3

synede 4

synede 5

synede 6

synede 7

synede 8

synede 9

synede 10

synede 11

synede 12