Οκτωβρίου 15, 2018

Στην γιορτή της τσικουδιάς στο Ν.Ψυχικό!

Κάθε χρόνο την ίδια εποχή, πνεύματα και οινοπνεύματα γεμίζουν το…
Οκτωβρίου 11, 2018

3ο ΤΤ Ψυχικού: Ετοιμαστείτε, γιατί…. Έρχεται!

Το Ψυχικό θα γεμίσει ξανά από αυτές τις γοητευτικές «κυρίες»!…
Οκτωβρίου 11, 2018

Ανανέωση στο Νέο Ψυχικό: Πλατεία Αγίας Σοφίας!

Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες πλατείες του Δήμου…

oN5XDtXTo Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης συμπληρώνει φέτος τα δεκαπέντε χρόνια του, έχοντας παγιωθεί σε σημαντικό ορόσημο στην πολιτιστική ζωή της πόλης. Αγκαλιάσθηκε από το μουσικόφιλο κοινό και στηρίζεται στο ταλέντο και στη δουλειά που έχουν καταθέσει η Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης, με την καθοριστική υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, το αμφιθέατρο του Λυκείου Φιλοθέης, γέμισε με κόσμο που έφτασαν εκεί στα πλαίσια της εκδήλωσης που θα επακολουθούσε. Με την συμμετοχή μάλιστα της Μικτής Χορωδίας Αγίας Παρασκευής, της Χορωδίας «Ορφέας» Τρίπολης και της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης.Ο πρόλογος της εκδήλωσης ήταν σαφής και ουσιαστικός : «ο Πολιτισμός, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φυσιογνωμίας του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού και ο Δήμος στηρίζει με συνέπεια και ποιότητα την πολιτιστική του πολιτική». Η βραδιά έκλεισε με ένα αυθόρμητο γλέντι, με τις τρεις χορωδίες να τραγουδούν με κέφι γνωστά «τραγούδια της παρέας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέου Ψυχικού κ. Νένα Πασσά, οι μαέστροι Τάσος Ξηράκης και Παπαδημητρίου, μαζί με πλήθος κόσμου που απόλαυσαν όλοι μια πραγματικά ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Η Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης. Δεξιά: Ο μαέστρος της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης Θωμάς Λουζιώτης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Πετρί-
τση- Μουράντ και ο μαέστρος της Χορωδίας Αγίας Παρασκευής Χρήστος Κουτσονίκας.

 1  2
  

Η Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης. Δεξιά: Ο μαέστρος της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης Θωμάς Λουζιώτης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Πετρίτση - Μουράντ και ο μαέστρος της Χορωδίας Αγίας Παρασκευής Χρήστος Κουτσονίκας.