Ιουλίου 30, 2018

Προτεραιότητα η Ασφάλεια των κατοίκων

Η Διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο…
Ιουλίου 24, 2018

Καλό δρόμο, κύριε Μάνο!

Είναι πάντα δύσκολο να μιλήσει κανείς για κάποιον που μόλις…
Ιουλίου 16, 2018

Επανεγγραφές βρεφών και νηπίων: πίνακες μοριοδότησης

Αναρτήθηκε η λίστα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς…

 

Δεν ήταν ακριβώς στοίχημα, αλλά – ότι και αν ήταν – πέτυχε και με το παραπάνω!

Γιατί το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Οκτωβρίου. Φάνηκε καθαρά ότι τα βιβλία και οι τετράποδοι φίλοι μας, συνδέονται και μάλιστα πολύ! Και ο χώρος του παλιού BLUE BELL γέμισε – και τις δυό ημέρες – με την έμπρακτη αγάπη για τα αδέσποτα της περιοχής μας.

Ζωόφιλοι, βιβλιόφιλοι και όχι μόνο. Όλοι… έγιναν μια μεγάλη παρέα στο κτίριο της παλαιάς  και θρυλικής καφετέριας που με τη βοήθεια και του Δήμου μεταβλήθηκε σε έναν όμορφα οργανωμένο και φιλόξενο χώρο. Έναν χώρο που γέμισε χιλιάδες βιβλία μαζί με διακοσμητικά, κοσμήματα, γλυκά και κόσμο…Πολύ κόσμο! 

Χαρήκαμε και με το παραπάνω, άλλη μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση της ΖΩΦΙΨΥ που με το Bazaar των βιβλίων που ξεκινούσαν από την τιμή του ενός ευρώ, μάζεψε τα χρήματα που αύριο κιόλας θα διατεθούν στον σκοπό που είχε από την αρχή ανακοινωθεί: να βρει κάθε αδέσποτο ζώο τη δική του οικογένεια!  Το ΔΣ της ΖΩΦΙΨΥ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν με βιβλία αλλά και όσους ήρθαν στο Bazaar, με την παράκληση να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στο έργο της.  

 

 

 


Πηγή : parathyro.net