Ιουλίου 16, 2018

Επανεγγραφές βρεφών και νηπίων: πίνακες μοριοδότησης

Αναρτήθηκε η λίστα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς…
Ιουνίου 26, 2018

«Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης»

Πως παρατηρούν τα παιδιά τον κόσμο γύρω τους; Τι καταγράφουν;…

Tα βιβλία, μπορούν να συνδυαστούν με τους τετράποδους φίλους μας; Αν σας ακούγεται περίεργο, με λίγη φαντασία, πολύ όρεξη ακαι ακόμα περισσότερη αγάπη… Δεν είναι παράδοξο! Έτσι σκέφτηκε η Ζω.Φι.Ψυ. και η λύση ήταν μονόδρομος… Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, προγραμματίστε μια μικρή βόλτα μέχρι την Α΄ Πλατεία του Ψυχικού (πρώην Blue Bell) και αγοράστε ένα Ελληνικό, Αγγλικό ή Γαλλικό βιβλίο,

  με τιμές που ξεκινούν από το 1€, βοηθώντας έτσι την προστασία των αδέσποτων της πόλης μας.

Η συλλογή από βιβλία είναι μεγάλη και θα τα βρείτε όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!!! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων Δήμου, γι΄αυτό η παρουσία και η στήριξή σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για να στηρίξει αλλά και για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.. 

Η Ζω.Φι.Ψυ. ιδρύθηκε το 2011 και είναι μια αστική - μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που στελεχώνεται μόνο από εθελοντές. Αποτελεί «συνέχεια» της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. και σαν κεντρικό της στόχο, έχει να βρεί σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, έχοντας επιλέξει, να μην ακολουθήσει τη μέθοδο της επανένταξης των ζώων στο - αφιλόξενο - περιβάλλον της πόλης.

Α΄ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell): Σάββατο 11:00 - 17:00, Κυριακή 11:00 - 16:00