Και… οι δρόμοι θα γεμίσουν από τον ήχο των παλαιών μοτοσικλετών, σε ένα «ταξίδι» στις εποχές της αθωότητας… 

Μετά την περσινή επιτυχία, το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας – Motorcycle Republik, ο Δήμος Ψυχικού και  η ΔΗΚΕΦΙΨ, επανέρχονται για δεύτερη χρονιά ! Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 έρχεστε όλοι Ψυχικό! Στο 2ο Tourist Trophy Ψυχικού  (Τ.Τ. Ψυχικού) , την αναβίωση του ιστορικού αγώνα, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1929 ! Κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι η 1η πλατειά του Ψυχικού (Blue Bell) στις 9 το πρωί της 1ης Οκτωβρίου. 

mixani 3

Η στόχος μας και φέτος είναι να μεταφέρουμε, με τον ιδανικό τρόπο, το κλίμα της εποχής του μεσοπολέμου, με μια εκδήλωση εμπλουτισμένη με  παράλληλες εκδηλώσεις. 
Η εκδήλωση θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA και ο ειδικός κανονισμός της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Οι μοτοσικλέτες που θα συμμετέχουν θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες: μοτοσικλέτες κατασκευασμένες έως το 1945. από το 1946 έως το 1968 και - ειδικά για φέτος - δημιουργείται και μια 3η κατηγορία για μοτοσικλέτες κατασκευασμένες από το 1969 έως το 1979. 

mixani 1
Η εκδήλωση του 2016 ήταν κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά επιτυχημένη με  60 συμμετέχοντες και περισσότερους από 3.000 θεατές  και απέσπασε θετικότατα σχόλια από την TV τα έντυπα και τα διαδικτυακά μέσα του ειδικού τύπου. 
Ο σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέττας του 60 & του 70 στην 2η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού εγγυώνται και την ποιότητα αυτής της δεύτερης εκδήλωσης.

mixani 4
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ,, την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου ΚΡΟΝΟΣ και της κοινότητας των Guzzisti Hellas.


Περιττό να σας προτείνουμε…:  να μην το χάσετε με τίποτα!

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στο τηλ. 6944 445666 
*Λήξη συμμετοχών 25 Σεπτεμβρίου 2017 - περιορισμένες συμμετοχές