Μέσα στα πεύκα του άλσους έσα στην κουραστική και αγχώδη καθημερινότητα μας, οι μουσικές βεράντες της Τετάρτης ήρθαν να την αλλάξουν έστω και για λίγο, με έναν μαγικό τρόπο.

Έτσι βρεθήκαμε να περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις βραδιές και δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε από αυτές. Μπορεί τώρα να τέλειωσαν λόγω διακοπών, αλλά αυτό είναι ευτυχώς προσωρινό, γιατί η επανάληψή τους απο τον Σεπτέμβριο, είναι πλέον πολύ κοντά.

Τι ήταν αυτό το μαγικό λοιπόν;

Ήταν όλα μαζί: η ταράτσα του πολιτιστικού κέντρου σχεδόν μέσα στα πεύκα του άλσους, το δροσερό αεράκι μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού και οι φωνές των τραγουδιστών που μαζί με τη μουσική μας παρέσυραν όλους να σιγανομουρμουρίζουμε τα τραγούδια τους.

Μα περισσότερο απ΄όλα, ήταν οτι όλοι βρεθήκαμε σαν μια παρέα. Γιατί ήταν όλοι εκεί: γνωστοί συνδημότες μας και από τις 3 Δημοτικές Κοινότητες που εξακολουθούμε να βρίσκουμε μια ακόμη ευκαιρία να συζητήσουμε να γελάσουμε και να ξεχαστούμε, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Όπως πάντα. ο Χρήστος Σούπος ήταν εκεί να έχει το γενικό πρόσταγμα. Η Βάσω και η Ιλεάνα να μας προσφέρουν τα καλούδια τους και ο ΟΚΑΠΑ όπως πάντα να στηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλες αυτές τις εκδηλώσεις και όχι μόνο.

Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ

Νατάσα Αγγελάκη