Ιανουαρίου 15, 2019

Και σήμερα κοντά στα παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε ότι «Ο καλύτερος τρόπος για να…
Ιανουαρίου 11, 2019

Πάμε στο 2ήμερο Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Ο Γαλλικός κινηματογράφος, είναι μια ξεχωριστή σχολή από μόνος του.…
Ιανουαρίου 10, 2019

Κοντά στα παιδιά την νέα χρονιά.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά είναι…

22ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

Την Τετάρτη στις 22 Ιουνίου, απολαύσαμε μια μοναδική μουσική βραδιά, γιατί η Ετήσια Καλοκαιρινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης-Ψυχικού στο χώρο της πρότυπης Παιδικής Χαράς τα είχε όλα !

Οι σπουδαστές από το Τμήμα Κρουστών του Γιώργου Ζήκα, έδωσαν νέο tempo σε αγαπημένα ξένα κομμάτια, ενώ οι σπουδαστές του τμήματος Μοντέρνας Μουσικής, Φωνητικής και Οργάνων ερμήνευσαν έναν πρωτότυπο συνδυασμό κομματιών, με πιάνο και κιθάρα.

Απο μια Καλοκαιρινή συναυλία, θα έλειπε κάτι χωρίς την ονειρεμένη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και τα Φωνητικά και Χορωδιακά Σύνολα του Ωδείου, μας χάρισαν τη δική τους ερμηνεία σε ξεχωριστά τραγούδια του Μάνου, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα να κλείνει την εκδήλωση που μας φανέρωσε πολλά νέα ταλέντα.

Την συναυλία προλόγισαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης, η Αντιπρόεδρος Νατάσα Αγγελάκη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ευχαριστώντας όλοι τους το ακούραστο προσωπικό, τους καθηγητές και τους σπουδαστές κάθε ηλικίας που αφιερώνουν τόσο χρόνο, με κέφι και αγάπη στην Μουσική.