Ιουλίου 30, 2018

Προτεραιότητα η Ασφάλεια των κατοίκων

Η Διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο…
Ιουλίου 24, 2018

Καλό δρόμο, κύριε Μάνο!

Είναι πάντα δύσκολο να μιλήσει κανείς για κάποιον που μόλις…
Ιουλίου 16, 2018

Επανεγγραφές βρεφών και νηπίων: πίνακες μοριοδότησης

Αναρτήθηκε η λίστα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς…

22ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

Την Τετάρτη στις 22 Ιουνίου, απολαύσαμε μια μοναδική μουσική βραδιά, γιατί η Ετήσια Καλοκαιρινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης-Ψυχικού στο χώρο της πρότυπης Παιδικής Χαράς τα είχε όλα !

Οι σπουδαστές από το Τμήμα Κρουστών του Γιώργου Ζήκα, έδωσαν νέο tempo σε αγαπημένα ξένα κομμάτια, ενώ οι σπουδαστές του τμήματος Μοντέρνας Μουσικής, Φωνητικής και Οργάνων ερμήνευσαν έναν πρωτότυπο συνδυασμό κομματιών, με πιάνο και κιθάρα.

Απο μια Καλοκαιρινή συναυλία, θα έλειπε κάτι χωρίς την ονειρεμένη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και τα Φωνητικά και Χορωδιακά Σύνολα του Ωδείου, μας χάρισαν τη δική τους ερμηνεία σε ξεχωριστά τραγούδια του Μάνου, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα να κλείνει την εκδήλωση που μας φανέρωσε πολλά νέα ταλέντα.

Την συναυλία προλόγισαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης, η Αντιπρόεδρος Νατάσα Αγγελάκη και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ευχαριστώντας όλοι τους το ακούραστο προσωπικό, τους καθηγητές και τους σπουδαστές κάθε ηλικίας που αφιερώνουν τόσο χρόνο, με κέφι και αγάπη στην Μουσική.