Ιουλίου 30, 2018

Προτεραιότητα η Ασφάλεια των κατοίκων

Η Διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο…
Ιουλίου 24, 2018

Καλό δρόμο, κύριε Μάνο!

Είναι πάντα δύσκολο να μιλήσει κανείς για κάποιον που μόλις…
Ιουλίου 16, 2018

Επανεγγραφές βρεφών και νηπίων: πίνακες μοριοδότησης

Αναρτήθηκε η λίστα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς…

Τρείς είναι οι λέξεις κλειδιά στην επίτευξη για να πετύχεις όλα όσα όσων ονειρεύεσαι: Αφοσίωση, Υπομονή και δουλειά.”

Αυτά ήταν τα λόγια της Αρχηγού της ομάδας NewGen Tachytis, Κυριακής Πεσλή, το καλοκαίρι που μας πέρασε , όταν είχε ερωτηθεί για αυτή τους την προσπάθεια αλλά και που στοχεύουν!

Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός από τότε ! Και η ιστορία εκτυλίσσεται αυτή την φορά στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Το Σεπτέμβριο έγιναν οι Παγκόσμιοι Τελικοί του #F1inSchools , του μεγαλύτερου διαγωνισμού τεχνολογίας.

Την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του 2017, το Σεπτέμβριο στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας εκπροσώπησε η ομάδα NewGen Tachytis, η οποία προέκυψε από την συνεργασία δύο σχολείων: του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής!

Με μεγάλη χαρά όλων , συμμετεχόντων , γονέων , δασκάλων και χορηγών η ομάδα NewGen Tachytis , η δική μας ομάδα, η Ελληνική, κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο.
 
Η #PorscheHellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ υπερήφανοι πού στηρίξαν την προσπάθεια των Ελλήνων μαθητών της NewGen Tachytis και διπλά χαρούμενοι που στην παγκόσμια δεκάδα φιγουράρει (στην 9η θέση) μία ακόμη ελληνική ομάδα, η #OmegaRacing. Και εις ανώτερα!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτά τα λαμπρά μυαλά που γίνονται έξοχο παράδειγμα για όλους μας!!!