Ενημερωθείτε έγκυρα για τις καρδιοπάθειες, τις ασθένειες του μαστού και την παχυσαρκία! Είναι ασθένειες σύγχρονες, μας αφορούν όλους και η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη! Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, έχετε μια τέλεια ευκαιρία.

O Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και οι «Γιατροί της καρδιάς μας» του Metropolitan General διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη των καρδιοπαθειών, του μαστού και της παχυσαρκίας, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου (18:00), στο «Σπυροπούλειο» Πνευματικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό).

Οι σπουδαίοι και καταξιωμένοι επιστήμονες που θα παρευρεθούν εκεί, θα σας μιλήσουν για τους παράγοντες κινδύνου των καρδιοπαθειών και θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να προστατέψουμε και να θωρακίσουμε την καρδιά μας, με τον καλύτερο τρόπο.
Σε όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα προσφερθεί δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Metropolitan General, (κατόπιν ραντεβού για ένα μήνα) και με ειδικές προνομιακές τιμές για τα επείγοντα και χρόνια περιστατικά.
Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι Διευθυντές / Καθηγητές Στέφανος Φούσας, Γιώργος Θεοδωράκης και Σάββας Τουμανίδης.

Σας περιμένουμε, γιατί η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα για την πρόληψη και για την έγκυρη και έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε ασθένειας.

afisa 720