Δεν υπάρχει Καλοκαίρι που δεν αναζητάμε την δροσιά και τον ήσκιο – ή, τον ήλιο – μιας δροσερής παραλίας. Θα χρειαστείτε μαγιό, πετσέτες και διάθεση. Γιά όλα τα άλλα, μαζί και την παρέα, φροντίσαμε εμείς στον Δήμο.

Έτσι λοιπόν, από τις 15 Ιουλίου και μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η μετάβαση των κατοίκων για θαλάσσια μπάνια στις πιο γνωστές παραλίες της Αττικής, που διοργανώνει ο Δήμος μας.

Φυσικά, τα θαλάσσια μπάνια θα γίνουν και στις τρεις Κοινότητες και μένει να δείτε τις λεπτομέρειες και τα ωράρια, για να είστε πάντα δίπλα στο κύμα:

  • Για το Ψυχικό: Δευτέρα έως Παρασκευή
  • Για την Φιλοθέη: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
  • Για το Νέο Ψυχικό: Δευτέρα έως και Παρασκευή

Δείτε τώρα και ποιές παραλίες σας περιμένουν :

  • Για την Δημοτική Κοινότητα του Ψυχικού και της Φιλοθέης, στην Πλαζ του Δήμου Μαρκόπουλου (Αυλάκι).
  • Για την Δημοτική Κοινότητα του Νέου Ψυχικού, στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα (Πόρτο-Ράφτη). 

Οι ώρες αναχώρησης είναι βέβαια πρωινές και ανάλογα με το σε ποιά κοινότητα ανήκετε, υπάρχουν και τα σημεία που θα πρέπει να βρίσκεστε :

  1. Στο Ψυχικό: Αναχώρηση στις 08.45 απο το Βαρβάκειο και με προκαθορισμένες στάσεις: Κοντολέοντος, Α' Πλατεία, Β' Πλατεία, Γύζη, Πλ. Σολωμού, Πινακοθήκη, Στεφ. Δέλτα.
  2. Στην Φιλοθέη: Αναχώρηση στις 08.45 απο την Άνω Αγορά και με προκαθορισμένες στάσεις: 25ης Μαρτίου (Κυπαρισσόμηλο), πρώην Ταχυδρομείο (ΚΕΠ), Αγ. Φιλοθέης & Κονδυλάκη, Πέτρινο Περίπτερο, Σινεμά, Πλατεία Κορυζή.
  3. Στο Νέο Ψυχικό : Αναχώρηση στις 08.45 απο την οδό 25ης Μαρτίου και με προκαθορισμένες στάσεις: Στ. Αστέρια, Πλατεία Αγίας Σοφίας / Περίπτερο (γωνία οδού Σεφέρη)

Ώρες Επιστροφής:  Αναχώρηση απο τις παραλίες περίπου στις 12.00 και άφιξη στη 13.00. 

Για κρατήσεις Θέσεων: Οι κρατήσεις των θέσεων θα γίνονται την προηγούμενη ημέρα για την επόμενη τηλεφωνικά, στο 210-601 1564, μόνο τις ώρες: 16:00 έως και 19:00.

Πληροφορίες : απο την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, τηλ.: 213 201 4600 & 213 201 4650.