Μπορεί – παραδοσιακά - ο Αύγουστος να μην χαρακτηρίζεται από «γρήγορες ταχύτητες», αλλά όταν κάποιος θέλει να κάνει την διαφορά… Την κάνει!

Μάρτυρας, οι φωτογραφίες που δείχνουν την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών από τις έντονες καιρικές συνθήκες των αρχών Αυγούστου, στο Δημοτικό σχολείο της Φιλοθέης.

Οι κατασκευές αυτές, έπρεπε να γίνουν κατεπειγόντως μέσα στον Αύγουστο, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω αδειών των υπαλλήλων του Δήμου και της Περιφέρειας, η οποία έπρεπε να εγκρίνει τις μελέτες. Στο γενικότερο κλίμα, πρέπει να προσθέσει κανείς και την χαλάρωση εργολάβων λόγω διακοπών αλλά και των συνεργείων τους. Παρόλα αυτά, όλα έγιναν σε χρόνους ρεκόρ, φυσικά με όλες τις σύννομες διαδικασίες, μέσα στον Αύγουστο, χάριν στην μεγάλη προσπάθεια και το φιλότιμο των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας ! Ακόμη και η Περιφέρεια, αναγνώρισε ότι όλα έγιναν με ρυθμούς που «…εκείνη αποκλείεται να είχε πετύχει»!

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η ανακατασκευή του τμήματος του τοιχίου στήριξης του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης που είχε καταρρεύσει στην πλημμύρα του Ποδονίφτη στις 29 Ιουλίου. Οι εργασίες όμως, συνεχίζονται για να γίνει και η ενίσχυση της θεμελίωσης του υπόλοιπου μεγάλου τμήματος του πέτρινου αυτού τοιχίου. Έγινε - επίσης ταχύτατα - η στήριξη στα πρανή που είχαν διαβρωθεί σε δύο τμήματα, κατά μήκος της οδού Γράμμου-Βίτσι (απέναντι από το γυμναστήριο) και η αντίστοιχη αποκατάσταση των πεζοδρομίων που είχαν καταστραφεί.

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται, προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο Γυμναστήριο «Στέλιος Κυριακίδης», το οποίο – θυμίζουμε – ότι πλημμύρισε με ύψος νερού 1,80μ., με αποτέλεσμα πολύ σοβαρές ζημιές. Και αυτό, θα αποδοθεί ταχύτατα και σε άρτια κατάσταση στη χρήση σχολείων και αθλητών, μέσα στον Σεπτέμβριο! Και με βεβαιότητα… Θα το πετύχουμε και αυτό!

alkis gatos 1 600x450

alkis gatos 2 600x450

alkis gatos 3 600x450

alkis gatos 4 600x450

alkis gatos 5 600x450

alkis gatos 6 600x450

alkis gatos 7 600x450

alkis gatos 8 600x450

alkis gatos 9 600x450

alkis gatos 10 600x450