Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, κάνει ένα έργο που για πολλούς παραμένει αθόρυβο, αλλά είναι πάντα ουσιαστικό,

διατηρώντας τις υψηλές θέσεις των σχολείων μας. Μέσα στους τελευταίους 3 μήνες, ολοκλήρωσε μια σειρά έργων, κατασκευών  και επισκευών. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρό της Λεωνίδα Παπαγεωργίου, αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν σε αυτές.

 

Δημοτικό σχολείο Ψυχικού.

 

1. A DIMOTIKO PRASINO DAPEDO
Στις διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκε η επικάλυψη της παλαιάς και φθαρμένης ασφάλτου στον πάνω αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, με ακρυλική βαφή, συνολικής επιφανείας 450 τ.μ. Στο χώρο αυτό αυλίζονται τα παιδιά της Α' Δημοτικού και πλέον μπορούν να παίζουν στα διαλείμματα με απόλυτη ασφάλεια.

 

2ο Νηπιαγωγείο Ν. Ψυχικού

 

2. B NHPIAGVGEIO NTOYZIERES

3. B NHPIAGVGEIO PARATHYRO

5. B NHPIAGVGEIO ESOERIKO BLUE

4. B NHPIAGVGEIO ESOTERIKO GREEN


Με την αγορά νέου διαδραστικού πίνακα ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση του 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού που άρχισε τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Τοποθετήθηκαν νέα δάπεδα σε όλο το σχολείο, νέα κουφώματα σε όλο το μήκος της Βορεινής και της Δυτικής όψης του κτιρίου, ανακαινίσθηκαν πλήρως οι τουαλέτες και βάφτηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι.
Για το καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί επιπλέον: η αντικατάσταση των παλαιών βιβλιοθηκών και ερμαρίων του σχολείου καθώς και η υγρομόνωση και θερμομόνωση της οροφής.

3ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού

 

6 3 4DHMOTIKO GHPEDO ZOOM IN


Τελείωσε το νέο γήπεδο Volley και η επίστρωση όλου του πάνω αύλειου χώρου και της εισόδου στο 3ο/4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Είμαστε σίγουροι ότι παιδιά, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί θα ευχαριστηθούν τις ολοκαίνουργιες πλέον εγκαταστάσεις των  σχολείων τους. Θερμά ευχαριστήρια όμως και στην προϊσταμένη του 3ου/4ου Δημοτικού κα Αβούρη για τη βοήθεια, τη συνεργασία και την υπομονή της.