Αλλη μια μεγάλη επιτυχία περίμενε την ομάδας μας "Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού" στο Πρωτάθλημα Β' Τοπικής Αττικής. 

Πρωταθλητές Β' Τοπικής Αττικής, με το απόλυτο 7/7!

Η ομάδα αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια με 7 νίκες σε 7 αγώνες κερδίζοντας παράλληλα και την άνοδο της στην Α' Τοπική, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Στους 7 αγώνες που διεξήχθησαν έλαβαν μέρος οι παρακάτω σκακιστές της ομάδας μας:
Μακρής Νικόλαος, Χρόνης Θεόδωρος, Φρυσήρας Κωνσταντίνος, Λαιμός Νικόλαος, Ασημένιος Σταμάτης, Καζαντζής Ανδρέας, Συνετός Διονύσιος, Σέντης Χαράλαμπος, Κοσσιαράς Φώτιος,Αγγελάκης Ιωάννης, Τσάλεζας Θεόδωρος, Περίδρομος Χρήστος, Μαυροειδής Δημήτριος και Καγκελάρης Δημήτριος.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.psychikochess.gr

skaki pinakes

Οι επιτυχίες συνεχίζονται και στο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόρειου Τομέα Αττικής

Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών!
Αυτό μπορεί να είναι ο τίτλος για την προκριματική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Βορείου Τομέα Αττικής, που πήρε μέρος η ομάδα μας, στην «Ελληνογερμανική Αγωγή» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Στην κατηγορία των νηπίων, 2ος στα αγόρια αναδείχτηκε ο Ιάσονας Μακρυλάκης και 2ο κορίτσι η Ιωάννα Σερέτη του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Ψυχικού, ισοβαθμώντας με το 1ο κορίτσι.

Στην Α΄ Δημοτικού, στην 1η θέση ισοβάθμησε ο Δημήτρης Τσιμπουράκης, ο οποίος έχασε το μετάλλιο στα "σημεία" στο 2ο κριτήριο ισοβαθμίας, κέρδισε όμως την πρόκριση για την τελική φάση. Χρυσό μετάλλιο πήρε ο Κωνσταντίνος Σπέης του 1ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού, ως 1ος μαθητής χωρίς αγωνιστικό Δελτίο σε σκακιστικό σύλλογο.

Στην Γ Δημοτικού, 1ος αναδείχτηκε ο Γρηγόρης Καγκελάρης (σε σύνολο 86 παιδιών!)

Στην Ε Δημοτικού, 4ος σε ισοβαθμία στην 3η θέση αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Τσαραντάνης του 2ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού.

Στην κατηγορία των Λυκείων, την 2η θέση κατέλεβε η Κωνσταντίνα Κελεπούρη και την 4η ο Παντελής Κελεπούρης του Κολλεγίου Αθηνών.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές μας προκρίθηκαν για την Τελική Φάση Αττικής που δίνει προκρίσεις για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Επίσης άλλοι 34 αθλητές του συλλόγου μας έλαβαν μέρος με ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σύνολο 560 συμμετοχών. Το ΔΣ του συλλόγου μας και ο προπονητής τους Κώστας Τσιάμης συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α' Τοπική Κατηγορία και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Νέες Επιτυχίες στο Τελικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αττικής

Στην τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Αττικής που διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στο Mall στο Μαρούσι συνεχίστηκαν οι επιτυχίες των μικρών σκακιστών της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού” που είχαν προκριθεί από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Σκάκι Βορείων Προαστίων.

Αναλυτικά, οι επιτυχίες των σκακιστών μας είναι οι παρακάτω:

1) Η Ιωάννα Σερέτη στην κατηγορία των Νηπίων κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια και πήρε κύπελλο και χρυσό μετάλλιο

2) Ο Ιάσων Μακρυλάκης στην κατηγορία των Νηπίων κατέλαβε την 2η θέση στα αγόρια και πήρε αργυρό μετάλλιο

3) Ο Δημήτρης Τσιμπουράκης στην κατηγορία της Α Δημοτικού ισοβάθμησε στην 2η θέση και κατέλαβε τελικά την 4η θέση με βάση τα κριτήρια ισοβαθμίας που ισχύουν στους αγώνες

4) Ο Γρηγόρης Καγκελάρης στην κατηγορία της Γ Δημοτικού ισοβάθμησε στην 9η θέση (σε σύνολο 92 σκακιστών!)

Οι υπόλοιποι μικροί σκακιστές της ομάδας μας που προκρίθηκαν στο Τελικό Πρωτάθλημα Αττικής κατέλαβαν τιμητικές θέσεις. Όλοι οι παραπάνω μικροί αθλητές μας προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι που θα διεξαχθεί στις 9-10 Απριλίου στο Λουτράκι σε 9 γύρους. Το ΔΣ της ομάδας και ο προπονητής τους Κώστας Τσιάμης συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.