Μια ταινία σε avant première, ένα δροσερό απόγευμα στο Cine Φιλοθέη και περίπου 90 λεπτά, όσο κρατάει η ταινία δηλαδή. Πέρα απο το προφανές μιας όμορφης βραδιάς, με την παρουσία σας εκεί θα βοηθήσετε τα αδέσποτα όσο δεν φαντάζεστε!

Την Τρίτη στις 2 Ιουλίου στο σινεμά «Φιλοθέη», (21:00)  θα προβληθεί σε avant première η κωμωδία της Αν Φλέτσερ, «Όνειρα Σε Ψηλοτάκουνες Γόβες» με τις Τζένιφερ Άνιστον και Ντανιέλ Μακντόναλντ. Η εκδήλωση ανήκει στην κίνηση «Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα», γίνεται για 9η συνεχή χρονιά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων της περιοχής.
Την ταινία προσφέρει ευγενικά η Σπέντζος Φιλμ για να ενισχύσει το έργο της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.).

Dumplin greek poster filozwiki page 001
Η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. μεριμνά για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου. Στόχος της είναι να βρεθούν κατάλληλες οικογένειες που θα υιοθετήσουν τα αδέσποτα και εγκαταλειμμένα ζώα και έτσι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους.

Πληροφορίες / κρατήσεις στo τηλέφωνο: 210 6776 033
Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ. Προσκλήσεις θα διατίθενται και τη ημέρα της προβολής στο σινεμά «Φιλοθέη».

Λίγα λόγια για την ταινία (του Θοδωρή  Κουτσογιαννόπουλου):

"Η plus size έφηβη κόρη μιας πρώην Βασίλισσας της ομορφιάς κάνει τη δική της επανάσταση για να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς και δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Η ταινία δεν υπόσχεται τίποτα παραπάνω από μια παραβολή αυτοπεποίθησης και ενδυνάμωσης στο πλαίσιο της young adult κατεύθυνσης προς την αποκατάσταση της διαφορετικότητας.   Κι όμως, η κομεντί της Αν Φλέτσερ βγάζει από το γλυκερό της καπέλο ένα ωραίο μυστικό στα μισά της ιστορίας της κόρης που η μαμά επιμένει να φωνάζει, χαριτωμένα, «λουκουμάκι» και στέλνει τη μικρή, μαζί με τις αντισυμβατικές φίλες της, στα καλλιστεία με τη βοήθεια μιας παρέας από συνειδητοποιημένες τρανς! Το σύνολο δεν αλλάζει δραματικά, αλλά ο πόνος του κλισέ μετριάζεται ‒ και η ανθολογία της Ντόλι Πάρτον ακούγεται απνευστί. (Απο την www.lifo.gr)