Ήλιος, όλα θα είναι ντυμένα σε φόντο γαλάζιο με λευκό… Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι δρόμοι γεμίζουν γονείς, παιδιά και εφήβους,

μαζί με πολλούς από τους δημότες που δεν χάνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ον εορτασμό. Θα είμαστε εκεί – Θα είστε εκεί;

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του εορτασμού, διαλέξτε τόπο και ώρα και … Σας περιμένουμε.

 

Κατά τον εορτασμό της Ιστορικής Επετείου της «25ης  Μαρτίου 1821» θα γίνουν οι κατωτέρω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός από της 8 το πρωί στις 23 Μαρτίου, μέχρι και τη δύση του ηλίου στις 25  Μαρτίου και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2019 όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών.

 

 Την Παρασκευή 22 Μαρτίου:

Ομιλίες για το νόημα της Εθνικής Εορτής της 25ης  Μαρτίου 1821  στα Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, σε ειδικές συγκεντρώσεις των μαθητών και μαθητριών τους.

 

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου:

10.00 π.μ. 

Παράταξη προ της εισόδου των Ιερών Ναών, Αγίας Σοφίας- Νέου Ψυχικού, Αγίου Δημητρίου -Ψυχικού και  Αγίας Φιλοθέης-Φιλοθέης,  των αντιπροσωπειών μαθητριών & μαθητών Σχολείων, Οδηγών, Προσκόπων, Αεροπροσκόπων, Αθλητικών και μη Συλλόγων, Σωματείων με τις Σημαίες τους στην κοινότητα που εδρεύουν.

10:15 π.μ.

Επίσημη Δοξολογία και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας και Αγίας Φιλοθέης.

10.45 π.μ.

Τρισάγιο στο Ηρώο (Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης και Ψυχικού) και κατάθεση στεφάνων.

11:45 π.μ.

Τόπος συγκέντρωσης τμημάτων της παρέλασης στο Ψυχικό, με αφετηρία την Α’ πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) / Λεωφόρος Διαμαντίδου.

12:00 μ.μ.

Παρέλαση  στην Λεωφόρο Διαμαντίδου στο Ψυχικό, από την Α΄ μέχρι τη Β΄ πλατεία.