Όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε χρόνο, ένας μεγάλος θεσμός επιστρέφει και φέτος. Ελάτε να βρεθούμε όλοι μαζί, εκεί που μαθαίνουμε για νέους δρόμους…

Εκεί που επιβραβεύεται η Αριστεία… Εκεί που ανοίγουν οι ορίζοντες… Έτσι, δημιουργούμε μια εξαιρετική ευκαιρία  επικοινωνίας του Δήμου και της Δημοτικής αρχής. Με εσάς! Τους Δημότες που ζούν, ονειρεύονται και λειτουργούν καθημερινά, σε ένα προάστιο – πρότυπο όπως είναι ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.

GIFF FILOTHEI PSIXIKO.1 720

Ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, σας καλεί στην τελετή κοπής της πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με παρόν όλο το δυναμικό του Δήμου, αλλά και ένα εξαιρετικό πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού θα δώσει το στίγμα του Δήμου μας για τη χρονιά που πέρασε αλλά – κυρίως - για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε και για όλα όσα μας περιμένουν στο μέλλον.

GIFF FILOTHEI PSIXIKO2 720

Τίποτα όμως δεν συμβαίνει από μόνο του. Κάθε τι, σχεδιάζεται και παίρνει μορφή από κάποιους, που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Ακριβώς γι΄αυτό, για τις σπουδαίες πράξεις σπουδαίων ανθρώπων, σας καλούμε να παρευρεθείτε: για να τιμήσουμε μαζί δημότες, κατοίκους και φορείς του Δήμου μας. Αλλά και για να βραβεύσουμε και ανθρώπους που ξεχώρισαν σε ολόκληρη την χώρα και την Κοινωνία για το ήθος, το έργο τους αλλά και για κάποιες συγκεκριμένες πράξεις.
GIFF FILOTHEI PSIXIKO3 720
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων έχουν τιμηθεί για το έργο τους τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κολλέγιο Ψυχικού (ΕΕΙ), η «Βαρβάκειος Σχολή», τα Αρσάκεια Σχολεία, η Σχολή «Ουρσουλινών», η ομάδα  NewGenMotors του δημόσιου Λυκείου Φιλοθέης, το Ίδρυμα «Εστία ΕΣΕΕΠΑ» για το έργο που προσφέρει σε άτομα με νοητική υστέρηση. Μαζί τους, η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, οι συμπολίτες μας Ζ. Πορταλάκης, Σπύρος Καπράλος, Ανδρέας Δεβλέτογλου, Ηλίας Λαλαούνης, Μάνος Ελευθερίου, Μαρία Λαμπαδαρίδου – Πόθου, Ειρήνη Καλογερά, Σύλβια Ιωαννίδη και πολλοί ακόμη.

GIFF FILOTHEI PSIXIKO4 720

Ειδικά για φέτος, θα βραβευθούν για την σημαντική προσφορά τους έξη φορείς και πολίτες ενώ η εκδήλωση θα λήξει με ευχές από εκπροσώπους της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 (19:00) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, στο Ψυχικό - Κοντολέοντος 20.

GIFF FILOTHEI PSIXIKO5 720