Σήμερα, οι άνθρωποι που υπηρετούν καθημερινά και με κάθε τρόπο τους κατοίκους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, βρέθηκαν μαζί. Αν και αφορμή ήταν η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, οι τέσσερις Υπηρεσίες, Τεχνική υπηρεσία, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοινωνικής Προστασίας, ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για τις αυξημένης ποιότητας υπηρεσίες ενός προαστίου – πρότυπο σαν το δικό μας, και για τον χρόνο που μόλις μας ήρθε.

Στo Αθλητικό του Κέντρο Νέου Ψυχικού βρέθηκαν σήμερα, η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοινωνικής Προστασίας, για να κόψουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ήταν άλλη μια ευκαιρία συνάντησής τους, αυτή την φορά όμως μακριά από την πιεστική καθημερινότητα της δουλειάς. Και επίσης μαζί, αποφάσισαν να υποδεχθούν το Νέο έτος όπως απαιτεί το έθιμο, να ανταλλάξουν ευχές και να ανανεώσουν την επιθυμία τους να υπηρετούν με κάθε τρόπο τους κατοίκους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Παρών ήταν - φυσικά - και ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, δίπλα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά την καθημερινότητα του δημότη μόνο με σκληρή δουλειά, ενώ ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν. Για να κλείσει την μικρή του ομιλία με την φράση: «…οι αιρετοί πρέπει πρώτα απ’όλα και πάνω απ’ όλα να είναι χρήσιμοι στους πολίτες και ειλικρινείς απέναντί τους».

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι λόγω της έλλειψης προσωπικού, ειδικά στον τομέα της Καθαριότητας, αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Πατσιαλός, αν και όλοι ευελπιστούν να τις ξεπεράσουν με την δυνατότητα πρόσληψης τακτικού προσωπικού, μόλις ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας της προκήρυξης (3Κ/2018).