Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα αγάπης 2018

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς και…
Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν…
Δεκεμβρίου 05, 2018

Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

Γιορτές στον Δήμο, σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο!

Ναι, είναι το Xριστουγεννιάτικο Bazaar με… 4 πόδια! Από την Ζω.Φι.Ψυ.!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι γιορτινές ημέρες έχουν μέσα τους και τους τετράποδους φίλους μας! Σας περιμένουμε λοιπόν, στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, γιατί εκεί σας "περιμένουν" μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, κεριά, σπιτικά φαγητά, γλυκά & delicatessen! Σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη με μουσική και καλή παρέα.

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 7,8, 9 Δεκεμβρίου, «Βοηθάω ένα Αδέσποτο - Πηγαίνω στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ζω.Φι.Ψυ!» στο Ψυχικό.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ζω.Φι.Ψυ. στο πλαίσιο του προγράμματος περίθαλψης των Αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται και στις τρείς κοινότητες του Δήμου. Γι αυτό, η παρουσία & η στήριξή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθειά μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

Παρασκευή (16:00 - 20:00), Σάββατο, (10:00 - 17:00) & Κυριακή, (11:00 - 16:00) Στην Α΄πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell) 

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, αποτελούμενο αποκλειστικά από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος μας είναι να βρούμε σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι' αυτό έχουμε επιλέξει, να μην ακολουθούμε τη μέθοδο της επανένταξης των ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Pazari BIG2 1