Η εκδήλωση της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, η αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας & στην υπεύθυνη υιοθεσία, αναβάλλεται λόγω καιρού για τις 25 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος .

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού & την Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων του δήμου με διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις, φαγητό & πολλές εκπλήξεις. Και για όποιον δεν έχει τη χαρά να έχει σκύλο, είναι μια ευκαιρία να γνωριστεί με τα αδέσποτα του δήμου που αναζητούν οικογένεια, έτοιμα να τον συντροφεύσουν.

Εθελοντές φροντιστές, εκπαιδευτές & ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται εκεί για να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αδέσποτων ζώων, να λύσουν πιθανές απορίες & να μας προσφέρουν ένα πρόγραμμα γεμάτο δράσεις:

 • Παίζουμε όλοι μαζί με κλίκερ
 • Πρώτες βοήθειες για τετράποδα
 • Εκπαίδευση Σκύλου Καλού Πολίτη
 • Διαβάζοντας τη γλώσσα του σκύλου
 • Agility - Αγώνες μετ’ εμποδίων για σκύλους
 • Γνωρίζουμε τους σκύλους προς υιοθεσία & αναλύουμε την συμπεριφορά τους.

   

  Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι διαδραστικές, με συμμετοχή των επισκεπτών, των σκύλων τους και των ζώων προς υιοθεσία.

  Πότε : 10:00 - 15:00 (σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων η εκδήλωση θα μετατεθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου)
  Που : Άλσος Πουλάκη (Εθν. Τραπέζης 7, Φιλοθέη)

  Η Ζω.Φι.Ψυ. είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ψυχικού, που είχε ξεκινήσει το 1994! Στόχος μας είναι να βρούμε σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι' αυτό έχουμε επιλέξει, να μην ακολουθούμε τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

  Δώστε μια ευκαιρία ζωής, υιοθετώντας ένα ζώο της πόλης μας.

  Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

  Πηγή: Ζω.Φι.Ψυ., 210 67330 751 (10:00 - 14:00)