Η οικονομική κρίση είναι παρούσα. Μαζί της όμως, συνυπάρχει και η Κοινωνική διάσταση, που θέλει κάποιους συνδημότες μας να βρίσκονται για άλλη μια χρονιά κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο για έναν δήμο που αποτελεί συνώνυμο ενός τόπου που κατοικούν τα υψηλότερα εισοδήματα της χώρας. Είναι έτσι; Η απάντηση δεν είναι ούτε απλή, ούτε ευθύγραμμη. Είναι: και έτσι!

Σήμερα, με το πρόγραμμα Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, υποστηρίζουμε ουσιαστικά την Κοινωνία που μαστίζεται από τα χαμηλά εισοδήματα και βοηθάμε με κάθε δυνατό τρόπο στην καταπολέμηση της φτώχειας αλλά και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Stirizoume Logo RGB HR

Τα προϊόντα που προσφέρονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο προέρχονται από τον προϋπολογισμό του αλλά και από δωρεές ή χορηγίες πολιτών με συνείδηση, από συλλογικούς φορείς και επιχειρήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια μέσα από οποιαδήποτε προσφορά μπορεί ο καθένας. Γιατί η ανθρωπιά οφείλει να αποκτήσει πραγματική υπόσταση.

Ο χώρος για την στέγαση του παντοπωλείου, διαμορφώθηκε με την βοήθεια της Τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, σε ιδιόκτητο κτήριο (Παρίτση 101-103).

Πιο συγκεκριμένα όμως, δείτε τι μπορείτε να προσφέρετε:

  • Τυποποιημένα τρόφιμα που να μπορούν να διατηρούνται εκτός ψυγείου
  • Είδη ατομικής υγιεινής
  • Είδη ένδυσης και υπόδυσης

Τα σημεία συλλογής των προσφορών:

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Παρίτση 101-103, Ν. Ψυχικό

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

Κιόσκι μπροστά από το super market Σκλαβενίτης: 25ης Μαρτίου 48, Ν. Ψυχικό

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 10:00-14:00

ΚΕΠ Φιλοθέης: Κύπρου 48, Φιλοθέη

Παλαιό Δημαρχείο Ψυχικού: Στρατηγού Καλλάρη 13, Ψυχικό

PANTOPWLEIO FOR WEB