Κάθε χρόνο την ίδια εποχή, πνεύματα και οινοπνεύματα γεμίζουν το Νέο Ψυχικό, φέρνουν αρώματα και μεζέδες της Κρήτης και ανεβάζουν το κέφι!

Αν δεν το καταλάβατε, μιλάμε για την καθιερωμένη «Γιορτή της τσικουδιάς» που ομόρφυνε το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε.

Πρίν ακόμα πέσει ο ήλιος και το Αθλητικό κέντρο του Νέου Ψυχικού, είχε ένα νέο… αγώνισμα να φιλοξενήσει! Ο Σύλλογος Κρητών ¨Ο Μίνως¨, έκανε και φέτος την διαφορά, έχοντας ετοιμάσει μια φιλόξενη γιορτή – την έκτη κατά σειρά - που αν βρεθείς εκεί μια φορά, την περιμένεις κάθε χρόνο. Είδαμε το καζάνισμα – την διαδικασία δηλαδή από την οποία βγαίνει το άγιο αυτό ποτό – ήπιαμε άφθονη τσικουδιά, φάγαμε, χορέψαμε και η ζωντανή μουσική κράτησε όσο… έπρεπε!

tsikoudia 1

tsikoudia 2

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που βλέπετε. Μαζί μας, με μια παρέα και με όρεξη που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, βρέθηκαν ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, μαζί με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. Μαζί μας και ο Ρεθυμνιώτης αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης που δεν άφησε την ευκαιρία για χορό ανεκμετάλλευτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σίγουρα ανήκει στην πρόεδρο του Συλλόγου και Αντιδημαρχο, κ.Νατασσα Αγγελακη και σε όλα τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, για την άψογη οργάνωση που μας κράτησε όλους ευχαριστημένους. Και του χρόνου!

tsikoudia 3

tsikoudia 4

tsikoudia 5