Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου μουσική βραδιά χορωδιών με συμμετοχή της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης & ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για παράσταση στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ), στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού, με τους Δήμους - Μέλη του.

Σκοπό έχει την ενδυνάμωση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δήμων και την ανάδειξη των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων τους σε διαδημοτικό επίπεδο με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών. Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Μικτές Χορωδίες :

  • Τρίτης ηλικίας 60+ του Δήμου Χαλανδρίου
  • Επιστημόνων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
  • Δήμου Γαλατσίου
  • Δήμου Παλλήνης

Η Δημοτική Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ του Δήμου Χαλανδρίου αποτελείται από 50 μέλη που με αγάπη για τη ζωή και το τραγούδι, συνεργασία και σεβασμό τραγουδούν όλα σχεδόν τα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου σε μονόφωνες, δίφωνες και τρίφωνες επεξεργασίες. Αφιερώματα στο παραδοσιακό τραγούδι, σύγχρονα και έντεχνα τραγούδια αλλά και τραγούδια μιας άλλης εποχής όπως οι καντάδες είναι μερικά μόνο από τα είδη τα οποία έχει ασχοληθεί.

Πότε : 20:00 
Που : Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, Κλειτάρχου και Αριστείδου, Γέρακα.

21 Ota Xorwdies2

Πηγή ενημέρωσης : κα Βικτωρία Καλονάρου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Σ.Β.Α.Π., τηλ. 210 6719138, 210 6711228