Η Διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο πρώτος Δήμος που εφαρμόζει πρόγραμμα νυχτερινών περιπολιών στο προάστιο.

Παράλληλα, μετά από συμφωνία του Δημάρχου Φιλοθέης - Ψυχικού κου Παντελή Ξυριδάκη, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Τόσκα και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ κου Κωνσταντίνου Τσουβαλά, προβλέπεται η αναβάθμιση του τμήματος ασφαλείας Φιλοθέης σε υποδιεύθυνση ασφαλείας Β. Α  Αττικής (εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μελέτη ανακαίνισης του κτηρίου).

Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας & προστασίας της δημοτικής περιουσίας από παράνομες πράξεις & ενέργειες, επιστρέφουμε στην πόλη μας το πλεόνασμα που πετύχαμε, ως πλεόνασμα πρότυπων υπηρεσιών.

  • Με την πρωτοβουλία που υλοποιείται φέτος σε ένα τομέα υψηλού ενδιαφέροντος όπως είναι η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου μας, μέσω συνέργιας του δήμου, της ΕΛΑΣ και ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, ο Δήμος μας αποτελεί ήδη την ασφαλέστερη περιοχή της Ελλάδος αναλογικά.

Η συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία φύλαξης  StarGuard προβλέπει:

  • Την καθημερινή φύλαξη και προστασία 365 μέρες το χρόνο, από τις 10 το βράδυ ως τις 6 το πρωί, του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
  • Οκτώ περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει, περιπολούν σε όλο το Δήμο, φυλάσσοντας όχι μόνο τα δημοτικά κτίρια, αλλά και άλλες υποδομές, όπως είναι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώρου του προαστίου μας.
  • Το παραπάνω προσωπικό, παράλληλα με το κύριο καθήκον τους, λειτουργεί και ώς ομάδα πυρασφάλειας, ενισχύοντας την προσπάθεια που ως Δήμος καταβάλλουμε για να προστατεύσουμε το πράσινο του προαστίου μας από τις φωτιές.
  • Φύλαξη των δημοσίων  σχολείων από ένστολους ιδιωτικούς φύλακες για προστασία των μαθητών.

Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο που:

θέτει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης μας ή δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή σας έχετε ακόμη μιά επιλογή,

  1. μπορείτε πλέον να καλέσετε και το Σταθμό της εταιρείας στο Ψυχικό, τηλ. 210 6713063.
  2. εκτός από το να τηλεφωνήσετε στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
  3. στο Αστυνομικό τμήμα Ψυχικού, τηλ. 210 6754249

Προστατεύουμε τη Δημοτική Περιουσία, ενισχύουμε το Αίσθημα Ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου.

Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου