Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού συμμετείχε με 10 αθλητές στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα σκάκι 2018, που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής.

Η πρόκριση των αθλητών μας στην κορυφαία ατομική διοργάνωση σε σχολικό επίπεδο αποτελεί επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει την φετινή χρονιά όλα τα παιδιά σε προπονήσεις καθώς επίσης σε εσωτερικούς και διασυλλογικούς αγώνες.

Στην Α' Δημοτικού σε σύνολο 132 αγωνισθέντων μαθητών έχουμε μια σημαντική “ομάδα” 4 παιδιών που δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει!

Ο Ιάσων Μακρυλάκης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 132 μαθητών, ενώ άγγιξε το χρυσό μετάλλιο που του το στέρησε η ήττα στον τελευταίο αγώνα.

Ιωάννα Σερέτη κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια και τη 15η θέση στη γενική κατάταξη, συνεχίζοντας έτσι το σερί καλών εμφανίσεων (1η στην Αττική φέτος και πέρσι στα Νήπια)

sereti ioanna skaki 2018

Ο Σωτήρης Σταυρόπουλος έκανε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 12η θέση, δείχνοντας την εμφανή αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα.

stavropoulos sotiris skaki 2

Ο Αλέξανδρος Μισθός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 14η θέση.

misthos alexandros skaki

Στην Β' Δημοτικού σε σύνολο 199 αγωνισθέντων μαθητών ο Κωνσταντίνος Σπέηςσύγκεντρωσε 4 βαθμούς σε 9 αγώνες στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σημαντικές εμπειρίες για επόμενες διοργανώσεις απέσπασαν στη Β Δημοτικού ο Φωτεινέας Βασίλης ( 4,5/9) και ο Νικόλας Αργυρόπουλος (4/9).

Στην Γ Δημοτικού πολύ καλή η προσπάθεια του Σταύρου Ρεπούσκου με 4/9, σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, που θα αποτελεί σημαντική εμπειρία για το μέλλον.

Η Κορίνα Αργυροπούλου στην πρώτη της συμμετοχή σε σημαντική διοργάνωση απέσπασε σημαντικές εμπειρίες κάνοντας τελικά 3,5/9.

Στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αντώνης Μισθός παίρνοντας την 7η θέση στην κατηγορία Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού.

Τέλος, αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια και στους διοργανωτές των αγώνων, οι οποίοι κατάφεραν με την μεγάλη τους εμπειρία να φέρουν εις πέρας άψογα μια τόσο μαζική διοργάνωση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

 

Πηγή ενημέρωσης : Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού