Στον Δήμο μας λειτουργούν σήμερα 5 παιδικοί σταθμοί με βασικό τους στόχο την «Στήριξη στην οικογένεια και την Υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί».

Σε όλους τους Σταθμούς, οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά κάτω απο την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας,  και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού (Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Α.Π.Α.») του Δήμου μας.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι η προθεσμία κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών για φέτος: από 10 Μαΐου έως και 31 Μαΐου. Σημειώστε επίσης οτι το όποιο κόστος συμμετοχής για τους γονείς, διαμορφώνεται με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με την ετήσια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Α.Π.Α.

Για να δείτε την απόφαση, πατήστε εδώ:  Απόφαση 

Όλες οι πληροφορίες για κάθε έναν από τους Παιδικούς Σταθμούς Φιλοθέης και Ψυχικού:  εδώ.

Στην παρακάτω λίστα με βρίσκονται όλα τα έντυπα εγγραφής 2018-2019 και μπορείτε να τα τυπώσετε, επιλέγοντας το έγγραφο που θέλετε να "κατεβάσετε"):

  1. Αίτηση Εγγραφής
  2. Εισφορές Γονέων
  3. Ανακοίνωση εγγραφών
  4. Βεβαίωση Υγείας Νηπίου
  5. Δικαιολογητικά Εγγραφής
  6. Κριτήρια Μοριοδότησης Αιτήσεων
  7. Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικών Σταθμών

Που μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας

Η κατάθεση της αίτησης γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) το παραπάνω διάστημα σε εργάσιμες ημέρες, απο τις 09:00 έως τις 13:00.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 210 683 4550, 210 683 4448).

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου συμμετέχουν και φέτος στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» στο πλαίσιο ΕΣΠΑ,  έτος 2018 - 2019. Οι γονείς που θα υποβάλλουν αίτηση νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α, προκειμένου να ενημερωθούν, όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση - εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής τους στην συγκεκριμένη δράση.

 

Πηγή Ενημέρωσης: 
κα Μαρία Παλαιοθοδώρου / Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής
Φροντίδας Ο.Κ.Α.Π.Α., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.