Τρείς είναι οι λέξεις κλειδιά στην επίτευξη για να πετύχεις όλα όσα όσων ονειρεύεσαι: Αφοσίωση, Υπομονή και δουλειά.”

Αυτά ήταν τα λόγια της Αρχηγού της ομάδας NewGen Tachytis, Κυριακής Πεσλή, το καλοκαίρι που μας πέρασε , όταν είχε ερωτηθεί για αυτή τους την προσπάθεια αλλά και που στοχεύουν!

Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός από τότε ! Και η ιστορία εκτυλίσσεται αυτή την φορά στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Το Σεπτέμβριο έγιναν οι Παγκόσμιοι Τελικοί του #F1inSchools , του μεγαλύτερου διαγωνισμού τεχνολογίας.

Την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του 2017, το Σεπτέμβριο στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας εκπροσώπησε η ομάδα NewGen Tachytis, η οποία προέκυψε από την συνεργασία δύο σχολείων: του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής!

Με μεγάλη χαρά όλων , συμμετεχόντων , γονέων , δασκάλων και χορηγών η ομάδα NewGen Tachytis , η δική μας ομάδα, η Ελληνική, κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο.
 
Η #PorscheHellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ υπερήφανοι πού στηρίξαν την προσπάθεια των Ελλήνων μαθητών της NewGen Tachytis και διπλά χαρούμενοι που στην παγκόσμια δεκάδα φιγουράρει (στην 9η θέση) μία ακόμη ελληνική ομάδα, η #OmegaRacing. Και εις ανώτερα!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτά τα λαμπρά μυαλά που γίνονται έξοχο παράδειγμα για όλους μας!!!