Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα αγάπης 2018

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς και…
Δεκεμβρίου 11, 2018

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν έρχονται!

Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν…
Δεκεμβρίου 05, 2018

Το δέντρο μας ανάβει την Παρασκευή!

Γιορτές στον Δήμο, σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο!

Τρείς είναι οι λέξεις κλειδιά στην επίτευξη για να πετύχεις όλα όσα όσων ονειρεύεσαι: Αφοσίωση, Υπομονή και δουλειά.”

Αυτά ήταν τα λόγια της Αρχηγού της ομάδας NewGen Tachytis, Κυριακής Πεσλή, το καλοκαίρι που μας πέρασε , όταν είχε ερωτηθεί για αυτή τους την προσπάθεια αλλά και που στοχεύουν!

Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός από τότε ! Και η ιστορία εκτυλίσσεται αυτή την φορά στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Το Σεπτέμβριο έγιναν οι Παγκόσμιοι Τελικοί του #F1inSchools , του μεγαλύτερου διαγωνισμού τεχνολογίας.

Την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του 2017, το Σεπτέμβριο στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας εκπροσώπησε η ομάδα NewGen Tachytis, η οποία προέκυψε από την συνεργασία δύο σχολείων: του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης και της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής!

Με μεγάλη χαρά όλων , συμμετεχόντων , γονέων , δασκάλων και χορηγών η ομάδα NewGen Tachytis , η δική μας ομάδα, η Ελληνική, κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο.
 
Η #PorscheHellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ υπερήφανοι πού στηρίξαν την προσπάθεια των Ελλήνων μαθητών της NewGen Tachytis και διπλά χαρούμενοι που στην παγκόσμια δεκάδα φιγουράρει (στην 9η θέση) μία ακόμη ελληνική ομάδα, η #OmegaRacing. Και εις ανώτερα!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτά τα λαμπρά μυαλά που γίνονται έξοχο παράδειγμα για όλους μας!!!