ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ταινία σε avant première, ένα δροσερό απόγευμα στο Cine Φιλοθέη και περίπου 90 λεπτά, όσο κρατάει η ταινία δηλαδή. Πέρα απο το προφανές μιας όμορφης βραδιάς, με την παρουσία σας εκεί θα βοηθήσετε τα αδέσποτα όσο δεν φαντάζεστε!

Χθές το απόγευμα, ζήσαμε από κοντά  μια "νέα αρχή". Και για να μην  μιλάμε με γρίφους, εννοούμε  την ολοκλήρωση του εξαιρετικού κύκλου μαθημάτων Ιστορίας με θέμα «Η Επανάσταση του 1821: Ένα δύσκολο εγχείρημα μιας περίπλοκης κοινωνίας»

Η κοινωνική προσφορά αλλάζει τη ζωή μας. Την κάνει πιο ουσιαστική, απομακρυνόμαστε από το μικρόκοσμό μας. Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!

Το να γράφει καλά κάποιος, σίγουρα είναι ταλέντο. Για να γράψει όμως λογοτεχνία, όσο δύσκολο ή άπιαστο όνειρο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο, θα χρειαστούν  - εκτός από το ταλέντο – και δεκάδες τεχνικές γραφής, δομής και σεναρίου.

Την Κυριακή 26 Μαΐου καλούµαστε να ψηφίσουµε για τις Δηµοτικές, τις Κοινοτικές, τις Περιφερειακές και τις Ευρωεκλογές. Τέσσερις διαφορετικές ψηφοφορίες, εξίσου σηµαντικές  τόσο για τον Δήµο Φιλοθέης-Ψυχικού όσο και για την πατρίδα µας.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώµατος δεν είναι µόνο υποχρεωτική από το νόµο, είναι και ηθική υποχρέωση του καθενός από µας απέναντι στους εαυτούς µας και στα παιδιά µας.

Ας εκµεταλλευτούµε αυτή τη γιορτή της δηµοκρατίας.

Ας πάρουµε την τύχη µας στα χέρια µας.

Ας  αποφασίσουµε το καλύτερο για τον τόπο µας.

Με τη συµµετοχή µας  στις Δηµοτικές, τις  Κοινοτικές, τις Περιφερειακές  και τις Ευρωεκολογές  έχουµε µια σπουδαία ευκαιρία να αποφασίζουµε εµείς το καλύτερο για εµάς αναδεικνύοντας όσους θεωρούµε ικανούς να διαχειριστούν το µέλλον του Δήµου Φιλοθέης-Ψυχικού, της Περιφέρειας και της Ελλάδας.

 

Παντελής  Ξυριδάκης

Δήµαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Υπερήφανοι και συγκινημένοι, θαυμάσαμε για άλλη μια φορά τη νεολαία μας.

Ο Ναός του Αγίου Γεωργίου στο Νέο Ψυχικό, είχε χθές μια ιστορική λειτουργία.

Ήλιος, όλα θα είναι ντυμένα σε φόντο γαλάζιο με λευκό… Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι δρόμοι γεμίζουν γονείς, παιδιά και εφήβους,

H χθεσινή γιορτή της  Πρωτομαγιάς, ευτυχώς… Δεν ήταν διαφορετική!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, συμβαίνει κάτι που μας θυμίζει άλλες εποχές. Κάτι νόστιμο αλλά και κοινωνικό.